Kalaycı seçim turlarına başladı

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, ziyaretlerine devam ediyor. Kalaycı, beraberindeki kalabalık bir heyetle geçtiğimiz gün kent merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelerde de temaslarda bulundu. Kalaycı temaslarında 'Buruk bir seçim yaşıyoruz. Felaketin boyutu çok büyük. Bu seçim çok daha birbirimize kenetleneceğimiz seçim. Hizmet yolunda hepimiz beraberiz. İnşallah 14 Mayıs 2023 tarihindeki seçimlerde hem Cumhurbaşkanımız hem de cumhur ittifakımız gerekli cevabı verecektir' dedi.

Kalaycı seçim turlarına başladı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı görevinden istifa ederek Bartın Milletvekilliğine Aday Adayı olan Turhan Kalaycı, partisinin Belediye Başkanları ile İlçe ve Belde Teşkilatlarını ziyaret etti.

Bartın için adım adım 14 Mayıs 2023’e yürüdüklerini ifade eden AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Kalaycı, ziyaretlerine Ulus, Kozcağız ve Abdipaşa’dan başlayan Kalaycı, 5,5 yıllık Başkanlık sürecinde birlikte çalıştığı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederken kendileriyle birlikte görev yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu, bundan sonra da birlikte olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretlerinde, ilçe ve beldelerde yapılan ve devam eden kamu yatırımları, belediyelerin çalışmaları, parti faaliyetleri ile 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde buluna Kalaycı, kendisiyle yakından ilgilenen Başkan ve Yöneticilere teşekkür etti.

Milletvekili olduğunda Bartın’a en iyi şekilde hizmet vereceğine dair söz veren AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, "Bartın’a ve ülkeme faydalı olabilmek için dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Bartın Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Nasip olur milletvekili olursam, ulaşılabilir olacağıma ve vatandaşımızın sıkıntılarına çözüm bulmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" dedi.

2023 seçimlerinin önemine de işaret eden Kalaycı, “Buruk bir seçim yaşıyoruz. 6 Şubat'ta ülkemizin 5'te birini etkileyen 2 büyük deprem meydana geldi. Felaketin boyutu çok büyük. Geride kalan depremzede vatandaşların yaralarını kısa sürede sarmak için çalışmalar son hızla sürüyor. Geçtiğimiz gün de Şanlıurfa'da bir sel felaketi yaşandı. Bir yılda yağması gereken yağmur bir günde yağdı. Deprem ve selde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu gibi felaketlerin altından ancak güçlü ülkeler kalkabilir. Bizim ülkemiz de çok güçlü ve çok şükür başımızda da Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var.

AK Parti; sevgi, saygı ve hürmetle yoğrulmuş bir parti. Onun için yaklaşık 22 yıldır gönüllere girmiş, iktidar olmuştur. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde de partimiz iktidarını devam ettirecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar bu yolda emek vermiş herkese çok teşekkür ediyor, hayatlarını kaybedenlere de Allah'tan rahmet diliyorum. Bu seçim çok daha birbirimize kenetleneceğimiz seçim. Hizmet yolunda hepimiz beraberiz. İnşallah 14 Mayıs 2023 tarihindeki seçimlerde hem Cumhurbaşkanımız hem de cumhur ittifakımız gerekli cevabı verecektir” ifadelerini kullandı.