Kalaycı 'Hayallerimiz, yapacaklarımız bitmedi'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, 'Ülkemiz ve Bartın'ımız için hayallerimiz, yapacaklarımız bitmedi. Türkiye Yüzyılı'nda artık üst yapısı ile ekonomisi ile yeni bir Türkiye inşa edeceğiz' dedi.

Kalaycı 'Hayallerimiz, yapacaklarımız bitmedi'

İl Başkanlığı sürecinin ardından Milletvekilliği adaylığı döneminde de ziyaretlerini yoğun şekilde sürdüren ve mesaisinin vatandaşlarla iç içe olmaya ayıran AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı’nın son adresi Kozcağız bölgesi köyleri oldu. Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Kalaycı’nın ziyaretleri kalabalık nedeniyle adeta mitinge dönüştü. Milletin kendisine ve partisine gösterdiği ilgi ve alakaya layık olmak için geceli gündüzlü çalıştıklarını ifade eden Kalaycı, “21 yıllık süreç, ülkemizin alt ve üst yapısını inşa etme süreciydi. Bu süreçte Bartın’ımızda da kamu yatırımlarını hemen hemen tamamladık. Çevre yolu, ırmak ıslahı, Kurucaşile yolu gibi büyük yatırımlarımız da hızla devam ediyor. Artık kentimizi ve ülkemizin hem üst yapısını hem de ekonomisini yeniden inşa etme zamanı. Türkiye Yüzyılı bu yüzden artık şahlanış, ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında katılma döne midir.” dedi.

“Kendi insanımızla başaracağız”

Türkiye’nin yetişmiş insan gücü ve alt yapısı ile bunu başarabilecek güce sahip olduğuna da vurgu yapan Kalaycı, “Bizim gençlerimiz, girişimcilerimiz imkan bulduğu zaman destanlar yazıyor. TEKNOFEST’te birbirinden üstün teknolojilerimizi sergiliyoruz. Ülkemizi geliştirmek için Amerikan şirketlerine, ekonomimizi kalkındırmak için Amerikan ekonomistlerine bu zamana kadar ihtiyaç duymadık, duymayacağız. Bizim kendi insanımıza güvenimiz tamdır. İmkanlar sunulduğunda, desteklediğinizde de neler başarabileceklerini bu zamana kadar bize gösterdiler, göstermeye de devam ediyorlar. Ama bazıları hala ekonomi için Amerikalı profesörden, teknoloji içinde ABD’de bulunan şirketlerden medet umuyor. Atatürk Havaalanının kapatılmasına karşı çıkıyor, millet bahçesi yapıp insanımızın kullanımına sunduğumuz alanı ABD’li şirketlere devredeceklerini çok büyük bir proje gibi ortaya atıyorlar. Bu kendi insanına güvenmemek demektir. Bu mandacılık demektir” diye konuştu.

“Daha yapacak çok işimiz var”

 Türkiye ve Bartın için yapacakları daha çok icraatın olduğuna vurgu yapan Kalaycı, “Biz 21 yıldır icraatlarımızla halkımızdan destek istedik. Bu zamana kadar da yapamayacağımız sözü vermedik, verdiğimiz sözleri de bir bir yerine getirdik. Bu yüzden de partimiz 21 yıldır ülkemizin açık ara birinci partisidir. Çünkü bizim derdimiz insanımızın, ülkemizin geleceği. 14 Mayıs’tan sonra da inşallah Bartın’dan da rekor bir oyla hem Cumhurbaşkanımızı destekleyecek, hem de 2 milletvekilliğini de kazanarak mecliste kentimizi güçlü bir şekilde temsil edeceğiz. Türkiye Yüzyılında kazanan ülkemiz, kazanan Bartın’ımız, kazanan insanımız” olacak” ifadesini kullandı.