Kalaycı: 'Filyos'tan en önemli katkıyı Bartın almalı'

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın'daki gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Filyos Projesinin Bartın için önemine dikkat çekti. Filyos Projesinin her daim il gündeminde tutulması gerektiğini ifade eden Başkan Kalaycı, 'Filyos Limanı Bartın için çok önem arz etmekte. Filyos Limanı Projesini Bartın'ın gündeminde tutarak Bartın'ın bundan faydalanmasını, hep beraber Bartın'ın en önemli katkıyı almasını sağlamamız lazım' dedi.

Kalaycı: 'Filyos'tan en önemli katkıyı Bartın almalı'

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın’daki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Yemen Kahvesinde düzenlenen kahvaltıda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, Tanıtım ve Medya Başkanı Ayhan Tepe de yer aldı. Gazetecilerin, Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Yardımcısı Yıldırım “ İl Başkanım, İl Başkan Yardımcım, Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım ve sizler basınımızın güzide temsilcileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yapmış olduğumuz etkinliğimize hoş geldiniz. Bizleri onurlandırdınız hepinize teşekkür ediyorum” dedi.  

Kalaycı: “Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum”

Yıldırım gizi gazetecilerin gününü kutlayarak söze başlayan İl Başkanı Turhan Kalaycı ise

Filyos Projesinin Bartın için önemine dikkat çekti. Kalaycı şöyle konuştu:

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Hepiniz hoş geldiniz. Medya demokrasimizin önemli halkalarından birini oluşturmakta. Sizler ilkeli ve ülkesi için kalemini basınını iyi yönde kullanan değerli arkadaşlarımızsınız. Ben hepinizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, tebrik ediyorum. Tabi özellikle bir konuyu gündeme getirmek istiyorum. Biliyorsunuz Filyos Projemiz, Filyos Limanı Bartın için çok önem arz etmekte.

“Filyos’u gündemde tutmamız gerekiyor”

Geçen hafta Sayın Valimizin önderliğinde Valilikte bir toplantı yapıldı. Filyos Limanı projesini Bartın’ın gündeminde tutarak Bartın’ın bundan faydalanmasını, en önemli katkıyı Bartın’ın almasını sağlamamız lazım hep beraber. Tabi bunun içinde yapılması gerekenleri sizlerle, bizlerle gündemde tutarak acil bir şekilde yapılmasını sağlamamız lazım. Ben tekrar bu mekanda bizi ağırlayan Yemen Kahvesi Sahibi Tanıtım Medya Başkanımız Murat Yıldırım beye teşekkür ediyorum. Sizlere de geldiğiniz için hepinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gününüz kutlu olsun. Sizlere de gerçekten teşekkür ediyorum. Bartın’da seviyeli bir basın var. Seviyeli bir gazetecilik yapıyorsunuz tekrardan geldiğiniz için teşekkür ediyorum.

“İyi ki Varsın Eren”

Tabi sinemada vizyonda “İyi ki Varsın Eren” filmi var. Biz Cuma günü gençlik kollarımızın tertiplediği gençlerimizle beraber sinemaya gideceğiz. Bu sinemayı da gündemde tutmamız lazım. Gerçekten gençlerimizin ve hemşerilerimizin izlemesini sağlamamız lazım. Güzel bir film. Ayrıca Allah rahmet eylesin ruhu şahd olsun. Şehit kardeşlerimizin hepsine Allah rahmet eylesin.”

AK Parti teşkilatı kahvaltı sonunda gazetecilerle hatıra fotoğrafı de çektirdi.

Kalaycı: 'Filyos'tan en önemli katkıyı Bartın almalı'
Kalaycı: 'Filyos'tan en önemli katkıyı Bartın almalı'
Kalaycı: 'Filyos'tan en önemli katkıyı Bartın almalı'
Kalaycı: 'Filyos'tan en önemli katkıyı Bartın almalı'