Kalaycı'dan Kurucaşile çıkarması

Kurucaşile ziyaretlerinde köylerde kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, 'Milletimiz bizim arkamızda olduğu sürece kazanan ülkemiz, kazanan milletimiz, kazanan geleceğimiz olacak' dedi.

Kalaycı'dan Kurucaşile çıkarması

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, Kurucaşile İlçesinde yoğun ilgi ile karşılandı. Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Tanıtım ve Medya Başkanı Murat Yıldırım, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Mustafa Ergün, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Özçelik ve teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyaretlerde köylerde coşkulu bir kalabalığa seslenen Kalaycı, “Seçimin sonucunu, sosyal medya, paralı anketçilerle yapılan anketler değil, milletimiz belirler. Anket Kurucaşile’de, anket Amasra’da, anket Ulus’ta, Anket kent merkezimizde, beldelerimizde, köylerimizde. Anket milletimizin yanında. Her gittiğimiz bölgede vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılanıyor, 21 yıldır milletimizle kurduğumuz samimi bağın devam ettiğine şahit oluyoruz. Milletimiz bizim arkamızda olduğu sürece kazanan ülkemiz, kazanan milletimiz, kazanan geleceğimiz olacak” dedi.

“Her zaman milletimizin yanındayız”

AK Parti’nin her zaman milletinin yanında olduğuna da dikkat çeken Kalaycı, “Bizim hesap vereceğimiz tek yer milletimizdir. Biz icazetimizi de, yetkimizi de milletimizden alır, bu yetkiyi de milletimiz için ülkemiz için kullanırız. Biz milletimizin her zaman hizmetkarı olduk olmaya da devam edeceğiz. Biz icazetimizi ne terör örgütleri ile içe içe geçmiş partilerden, ne de büyükelçilerden alırız. Bu zihniyetin de milletimiz nezdinde kabul görmesi mümkün değildir. 21 yıldır olduğu gibi de milletimiz yine milletini, devletini düşünen, gecesini gündüzünü milletine hizmet için harcayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizden yana tercihini kullanacak, kirli oyunlara ve ittifaklara, yalana, dolana, algı ve karalamalara başvuranlara bir kez daha dur diyecek ve artık onları tarihin sayfalarına gömecektir. Bundan şüphemiz yoktur” şeklinde konuştu.

“Yapılamaz denilenleri bir bir yaptık”

AK Parti’nin icraatların partisi olduğuna da vurgu yapan Kalaycı, “21 yıldır hem ülkemizi, hem de Bartın’ımızı ilmek ilmek dokuduk. Ülkemizin yıllarca sürümcemede bırakılmış sorunlarını tek tek çözdük. Bunu yaparken de hem savunma sanayimizde, hem de ekonomik alanda devrim niteliğinde çalışmalar gerçekleştirdik. Bu sayede milli ve yerli müteşebbislerimizin sayısını kat ve kat artırdık. Biz rakamlarla konuşuyoruz, muhalefet algı ile konuşuyor. Bartın’ımızdan bile baksak, 2002’de bomboş olarak Organize Sanayi Bölgemiz, biz iktidara geldikten sonra doldu, yetmez oldu. Yeni Organize Sanayi Bölgesi ek alanını oluşturduk, orası da doldu. Bartın’ımızda istihdamın yanı sıra göçü de tersine çevirdik. İlimizde yıllarca askıda kalan yatırımları bir bir hayata geçirdik ve adeta Bartın’ımızı yeniden inşa ettik. Ama yeter mi, yetmez. Daha yapacak çok işimiz var. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzda ülkemizi artık şahlanış dönemine geçireceğiz. Bundan Bartın’ımızda hak ettiğini inşallah alacak. Bunun içinde elimizi güçlendirecek ve inşallah 2 milletvekilliğini de kazanarak ilimizi mecliste güçlü bir şekilde temsil edeceğiz. Bartın’ımız güçlü Bartın için, Bartın Yüzyılı için yeniden güçlü bir şekilde, rekor bir oyla AK Parti diyecek inşallah” şeklinde konuştu.