Kalaycı 'Biz milletimizin temiz oylarına talibiz'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, 'Biz PKK'nın, FETÖ'nün oylarına talip değiliz. Biz aziz milletimizin temiz oylarına talibiz' dedi.

Kalaycı 'Biz milletimizin temiz oylarına talibiz'

Seçim çalışmaları kapsamında, Amasra ilçe teşkilatının düzenlediği iftara katılan ve ardından köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Kalaycı, “Son zamanlarda Kandil’den ve HDP’den açıklama üstüne açıklama geliyor. Bizim tarafımız net. Biz devletini, milletini, vatanını,bayrağını,düşünen, Türki devletleri düşünen, İslam alemini ve mazlum coğrafyaları düşünen taraftayız. Diğer taraf ise yakacağız, yıkacağız, durduracağız ve hesap soracağız diyen anlayışta. Cumhuriyetle hesaplaşacaklarmış. Cumhuriyetin 100’üncü yılında Cumhuriyetle hesaplaşacaklar. Bunlar zaten talimatları Kandil’den alan bir hükümet olabilirler. Allah onlara bunu sizlerin bize olan desteğiniz ile inşallah nasip etmeyecek. Biz PKK’nın oylarına talip değiliz. PKK’lıların yandaşların oylarına talip değiliz. Mehmetçiğimize kurşun sıkanların oylarına talip değiliz. Biz külliyeyi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombalayanların oylarına da talip değiliz. Biz anasının ak sütü gibi tertemiz, aziz milletimizin, Bartınlılarımızın, Amasralılarımızın, sizlerin temiz oylarınıza talibiz.” dedi.

“Mesele istikbalimiz”

 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin ülkenin bağımsızlık mücadelesi olduğunu da vurgulayan Kalaycı, “İnşallah sizlerin oylarıyla 2’de 2 yaparak, cumhurbaşkanımıza da güçlü bir destek vererek, Bartın’ımıza elimizden gelen desteği vermeye talibiz. Bugüne kadar hangi partiye oy verdiyseniz verdiniz. Artık desteğinizi bekliyoruz. Çünkü ne patates, soğan, domates meselesi, ne de enflasyon meselesi. Mesele istikbalimiz. 14 Mayıs’ta Kurtuluş Savaşında verdiğimiz mücadelenin aynısını sandıkta vereceğiz. Gayret bizden, zafer Allah’tan. Sizlerin oylarıyla da muzaffer olacağız inşallah.” diye konuştu. “Adaylarımızı desteğinizle milletvekili yapacağız” AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan da, muhalefetin ülkeyi yönetme anlayışında değil, koltuk kapma yarışında olduğunu ifade etti. Koltuk uğruna her türlü pazarlığın yapıldığını kaydeden Arslan, “Bunun için doğru zaman doğru adam, Cumhur ittifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. İnşallah bu seçimlerde Amasra’mızdan başlamak üzere kentimizin plakası olan yüzde 74’lük bir destekle 2 milletvekilimizi de Ankara’ya göndereceğiz. Davamızın kutlu yolcuları Yusuf Aldatmaz ve Turhan Kalaycı’yı desteğinizle milletvekili yapacağız. İnşallah beraber başaracağız” dedi.

Kalaycı 'Biz milletimizin temiz oylarına talibiz'
Kalaycı 'Biz milletimizin temiz oylarına talibiz'
Kalaycı 'Biz milletimizin temiz oylarına talibiz'
Kalaycı 'Biz milletimizin temiz oylarına talibiz'