Kalaycı 'Bıkmadan, yorulmadan sahalardayız'

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Eray Oğuz ve Belediye Meclisi üyesi Secaattin Aykan ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek talepleri dinledi. Ziyaretlerinde esnafların yoğun ilgi ve alakası ile karşılanan Başkan Kalaycı, 'Her gün yeni insanlar ile gönül bağımızı kuvvetlendirmek üzere bıkmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla sahalardayız.' dedi.

Kalaycı 'Bıkmadan, yorulmadan sahalardayız'

AK Parti’nin bütün mensuplarının vatandaşların dertleri ve sorunları ile dertlendiğini ve çözüm için gecesini gündüzüne kattığını kaydeden Başkan Kalaycı, “Çünkü partimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimizin isteği ve arzusu doğrultusunda milletimizle birlikte kurulmuştur. İktidara geldiğimiz 2002 yılından itibaren de tek derdimiz milletimizin geleceği, ülkemizin hedefleri olmuştur. 20 yıllık iktidarımız döneminde kangren olmuş sorunları tek tek çözerek bu günlere geldik. Milletimizin derdine derman, sorunlarına çare olduk. Bunun neticesinde de girdiğimiz bütün seçimleri kazandık. Çünkü milletimizin emrinde, hizmetinde mesaimizi harcadık ve harcamaya da devam ediyoruz. Bu uğurda yorulmadan, dinlenmeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bize verilen oyların hakkını vermek için, aldığımız görevi hakkıyla yerine getirebilmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Milletimize hizmetimizi aşk ile, huzur ile yapıyoruz. Bu kutlu davanın yılmaz bekçileri ve savunucuları olarak inşallah 2023 yılında da seçimlerden bir kez daha zaferle ayrılarak büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize koşarak devam edeceğiz.” dedi.

“AK Parti varsa hizmet vardır”

Ziyaretlerinde vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını da kaydeden Başkan Kalaycı, “Halkımız gerçekleri çok net bir şekilde biliyor. Kimin hizmet ürettiğinin, kimin ise sadece laf ürettiğinin gayet farkında. Biz de bu uğur da laf dalaşına girmeden, polemiklere kapılmadan bütün enerjimizi milletimiz için, ülkemiz için harcayacağız. Çünkü bizim boşa harcayacak ne vaktimiz ne de enerjimiz var. Biz bütün zaman ve enerjimizi halkımızın refahı için, ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedefleri için harcıyoruz, harcamaya da devam edeceğiz. AK Parti varsa çözüm vardır, AK Parti varsa her zaman umut vardır. AK Parti varsa hizmet vardır. 2023 yılından sonra da hizmetlerimizi çığ gibi büyütecek, ülkemizi ve vatandaşlarımızı aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Esnaflar da ziyaretleri ve Bartın'a yapılan yatırımlar için Başkan Kalaycı'ya teşekkür etti.