Kalaycı 'Bartın'ın Yüzyılını yaşatacağız'

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Turhan Kalaycı, '21 yıllık iktidarımızda hayal edilemeyen hizmetleri gerçeğe dönüştürdük. Yeni dönemde de hem Bartın'ımızı hem de ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Kentimize Türkiye Yüzyılı'nda, Bartın'ın Yüzyılını yaşatacağız' dedi.

Kalaycı 'Bartın'ın Yüzyılını yaşatacağız'

AK Parti’nin icraatların partisi olduğunu ifade eden Kalaycı, “Biz bol keseden vaat sıralamıyoruz. Algı oyunları ile işimiz yok. Bu zamana kadar yapamayacağımız, tutamayacağımız sözü milletimiz vermedik, vermeyeceğiz. Muhalefet istediği kadar algı yapsın, istediği kadar karalasın, gerçekler ortada. Hala milletimizin gönlüne birinci partiyiz. Çünkü derdimiz milletimiz, derdimiz ülkemiz. 21 yıldır olduğu gibi yeni dönemde de bu şekilde devam edecek. Tüm enerjimizi milletimize hizmet yolunda harcamayı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla ülkemizi her alanda büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

“Bartın’ın Yüzyılını yaşatacağız”

Ülkedeki büyümeden Bartın’ın da hak ettiği payı bu zamana kadar aldığını ifade eden Kalaycı, “Kentimizi 21 yıllık süreçte adeta yeniden inşa ettik. İlçe görünümünden il görünümüne kavuşturduk. İlimizi hem sanayi alanında, hem turizm alanında, hem tarım da, hem de sağlık yatırımlarında üst seviyelere taşıdık. Bu yatırımları yaparken de ‘betona yatırım’ diye karalamalarla karşılaştık. Betona yatırım dedikleri barajlar sayesinde ilimizi sellerden koruduk. Betona yatırım dedikleri Amasra Limanı sayesinde Amasra’mızı kurvaziyer turizmine açtık. Betona yatırım dedikleri yollar sayesinde yatırımcımızı, sanayicimizi Bartın’a getirdik. Bu yatırımlar olmasa Organize Sanayi Bölgemizi dolduramazdık. Şu an Organize Sanayi bölgemizde boş alan yok. 4 bin kişiye istihdam sağlayacak mobilya fabrikası ilimize yatırım yapıyor. Bunlar hep kentimize yaptığımız yatırımların eseridir. Yeni dönemde de yatırımlarımız hız kesmeyecek. Kentimize Türkiye Yüzyılı’nda, Bartın’ın Yüzyılını yaşatacağız.” ifadesini kullandı.