Kalaycı, Bartın'ın il oluşunu kutladı

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın'ın il oluşunun 31. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Kalaycı, Bartın'ın il oluşunu kutladı

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın’ın il oluşunun 31. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
 Kalaycı mesajında, “1991 yılında il olan kentimiz 31 yılı geride bıraktı. 2002 yılında iktidara geldiğimiz andan itibaren Bartın'da önemli büyük işlere imza attık. 12 milyarlık kamu yatırımını kentimize kazandırdık. Bir o kadar yatırımda şu anda devam ediyor. Yine istihdam alanında da kentimizi önemli derecede kalkındırdık. 2002 yılında 1-2 fabrika bulunab organize sanayi bölgesinde boş olan arazilerin tamamını doldurarak önemli katkılar sağladık. Yetmedi, ikinci organize sanayi bölgesini kentimize kazandırdık.Barajları tamamladık, yeni okulları inşaa ettik, bitmez, yapılmaz denen kamu yatırımlarını tanımadık. Üzerine de sayısız kamu yatırımı ekledik. Ulaşım alanından sağlığa, tarımdan sanayiye çok sayıda yatırım yaptık. 1991 yılında il olan kentimizi fizikş olarak il hüviyetine AK Parti iktidarında kavuşturduk. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Kentimizi geliştirmeyi, göç alan bir ilk konumunda, nüfusunu arttırmaya devam edeceğiz. AK Parti iktidarı süresi boyunca yaptığımız çalışmaları kat be kat arttıracak, kentimiz için geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
 Bundan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti varsa hizmet vardır, AK Parti varsa icraat vardır. 
Bu duygu ve düşüncelerle kentimizin il oluşunun 31. yılını kutluyor, kentimize yapılan yatırımlarda emeği olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, 
Grup Başkanvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a, bakanlarımıza, valilerimize ve kamu kurumlarımızın temsilcilerine teşekkür eder, tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlarım.” dedi.