Kalaycı, aday adayı olacağını açıkladı

AK Parti Bartın Eski İl Başkanı ve 14 Mayıs seçimlerinden partisinden Bartın Milletvekili Adayı olan Turhan Kalaycı, 31 Mart yerel seçimlerinde yine partisinden Bartın Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını açıkladı. Kalaycı, önümüzdeki günlerde resmi başvurusunu gerçekleştirecek.

Kalaycı, aday adayı olacağını açıkladı

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un açıklamasıyla 31 Mart yerel seçimlerinin ve belediye başkanlığı, belediye ile il genel meclisi üyeliliği aday adaylığı başvurularının startını veren AK Parti’de, Bartın için Bartın Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusu yapacağını açıklayan ilk isim AK Parti Bartın Eski İl Başkanı ve 14 Mayıs seçimlerinden partisinden Bartın Milletvekili Adayı olan Turhan Kalaycı oldu. Bilindiği gibi AK Parti’de belediye başkanlığı aday adaylığında süreç 22 Kasım’a uzatılmıştı. AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan da parti binasında yaptığı basın toplantısında gazetecilerin hem 3 dönem kurallı-ittifak gibi sorularını yanıtlamış hem de süreçle ilgili gazetecilere bilgi vermişti. Başkan Arslan, şuana kadar AK Parti Bartın İl Başkanlığına resmi bir başvurunun da olmadığını ifade etmişti, bunun 22 Kasım’dan önce hızlanacağına inandığını da belirtmişti.

AK Parti’de şuana kadar bu gelişmeler yaşanırken Turhan Kalaycı, AK Parti’den Bartın Belediye Başkan Aday Adayı olacağını resmen açıkladı.