Kaan Kahriman'dan 1 altın, 1 bronz madalya

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli halterci Kaan Kahriman Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonasında koparmada altın, toplamda ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Kaan Kahriman'dan 1 altın, 1 bronz madalya

Arnavutluk’un Durres kentinde organize edilen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonasında mücadele eden Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Dilara Uçan ve Emre Öztürk’ün ardından bir madalya haberi de milli halterci Kaan Kahriman’dan geldi.

Müsabakalarda 67 kiloda yarışan Kaan Kahriman koparmada 137 kiloluk kaldırışıyla altın, toplamda ise 293 kiloyla bronz madalyaya uzandı.

BARÜ’nün milli sporcuların tercih ettiği bir yükseköğretim kurumu olduğunu kaydeden Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun elde ettiği başarılardan dolayı Kaan Kahriman’ı tebrik etti.

Rektör Uzun, “Öğrencilerimizi yarınlarımızı inşa ve ihya edecek bireyler olarak görüyor, nitelikli bir şekilde olarak mezun olmaları konusunda var gücümüzle çalışıyoruz. Onların başarılarıyla gurur duyuyor, geleceğimiz için daha da umutlanıyoruz. Sadece üniversite olarak değil, mensubiyetinden onur duyduğumuz bu milletin bir ferdi olarak da sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bu düşüncelerle elde ettiği başarılardan dolayı öğrencimiz Kaan Kahriman ile birlikte tüm milli sporcularımızı kutluyorum. Gayretleri dolayısıyla Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bilal Demirhan başta olmak üzere tüm bileşenlerimize gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.