Jandarmadan 184. Kuruluş yılı ziyareti

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ersin Aslan, jandarma teşkilatının kuruluşunun 184. Yılı dolayısıyla Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Jandarmadan 184. Kuruluş yılı ziyareti

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ersin Aslan,  jandarma teşkilatının kuruluşunun 184. Yılı dolayısıyla Bartın Valisi Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret etti. Teşkilat mensuplarının da yer aldığı ziyarette kuruluş yıl dönümü kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili İ Komutan  Aslan’dan bilgi alan Vali Arslan, zaman mefhumu gözetmeksizin ilimizde huzur ve güvenliğin sağlanması için yürüttükleri çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Cumhuriyet Ortaokuluna ziyaret

Nurtaç Arslan aynı zamanda okulların, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak amacıyla gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine Cumhuriyet Ortaokulu ile devam etti. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Arslan, ardından okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulun eğitim durumu hakkında bilgi aldı.