Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Bartın'da

Hafta sonu yaşanan sel ve taşkın sebebiyle yürütülen çalışmalara destek olmak amacıyla Bartın'a gelen Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ı ziyaret etti.

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Bartın'da

Hafta sonu yaşanan sel ve taşkın sebebiyle yürütülen çalışmalara destek olmak amacıyla Bartın’a gelen Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç Bartın Valisi  Nurtaç Arslan’ı ziyaret etti. Jandarma Lojistik Komutanı Tümgeneral Münir Güzel, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanı Tuğgeneral Yusuf Aslan ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ersin Aslan’ın eşlik ettiği ziyarette, İlimizde taşkının tahribata neden olduğu bölgelerde yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Sel bölgelerinde inceleme

 Öte yandan ilimizde yaşanan sel ve taşkından etkilenen Cumhuriyet ve Gecen Mahallelerinde incelemelerde bulunarak ev ve iş yerleri zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Arslan ardından selden etkilenen İl Müftülüğü hizmet binasında da incelemelerde bulundu. Nurtaç Arslan, aynı zamanda yaşanan sel ve taşkından etkilenen Kemer ve Yalı mevkileri ile İl Jandarma Komutanlığı’nın Kemerde bulunan Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunarak zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.