İYİ Parti Merkez İlçe İlker Aksoy'a emanet

İYİ Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Tek liste ile gidilen seçimlerde Merkez İlçe Başkanlığına Bartınlı genç iş insanı İlker Aksoy seçildi.

İYİ Parti Merkez İlçe İlker Aksoy'a emanet

Geçtiğimiz günlerde Ulus ilçe kongresini gerçekleştiren İYİ Parti Bartın teşkilatı, Merkez İlçe Başkanlığı kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen Bartın Merkez İlçe Başkanlığı’na genç iş insanı İlker Aksoy seçildi. İlçe kongresine, Kurucular Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım da katıldı. İYİ Parti Bartın İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu kongrede “ İYİ Parti, egolarından ve hırslarından sıyrılmış insanların partisidir. Hiçbir zaman koltuk sevdasına düşmeden, demokratik bir ortam yaratarak, geleceğin teminatı olan gençlerimiz ve tecrübeleri ile siyasi arenada birçok başarıya imza atmış yönetim kadrolarımızla Bartın halkımızı refaha ulaştırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Adeta bir siyaset okulu vazifesine bürünerek, parti kadrolarımıza kattığımız yeni isimlerle, Bartın seçmeninin görmek istediği yeni genç siyasetçilerin önünün açılmasının en büyük destekçisi olacağız. Merkez İlçe Başkanlığı artık İlker Aksoy kardeşimize emanet. Önce halkımızın ihtiyaçlarını daha sonra da partimizin politikalarını dürüst ve korkusuzca savunacak bir hizmet adamı olacağından hiç şüphem yok. Kıymetli Bartın halkına sesleniyorum. Gençlerimiz halkımıza emanet. Destekleyin ve haksızlık karşısında dimdik durarak yeni bir dönem başlatacak olan genç ve iyi siyasetçilerin yetişmesine katkı sağlayın.” dedi.

İşte yeni yönetim!

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen yönetim kurulu listesi şu şekilde:

İlker Aksoy (Başkan), Aykut Kardeş, Furkan Ustaoğlu, Bülent Taşçı, Selçuk Aydoğan, Selvi Arslan, Sinem Usta, Nihal Doğanel, Behice Çelik, İhsan Çimen, Mustafa Birinci, Rahmi Dağlıoğlu, İsa Demiroğlu, Timuçin Yakın, Selim Gökyer, Berkan Kaya, Zühre Burcu Alkan, Gayenur Sargın Damar.