İYİ Parti'den milletvekili adayı sinyali

Partisinin Bartın İl Başkanlığını ziyaret eden İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) ve Batı Karadeniz Sorumlusu Kübra Dursun, önümüzdeki seçimlerde İYİ Parti'nin Bartın'dan milletvekili adayı çıkaracağının sinyalini verdi. Dursun, 'Bartın'da İYİ Partiyi birinci parti yapacağız' dedi.

İYİ Parti'den milletvekili adayı sinyali

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) ve Batı Karadeniz Sorumlusu Kübra Dursun partisinin İl Başkanlığında basın açıklaması gerçekleştirdi. İYİ Parti GİK Üyesi ve Batı Karadeniz Sorumlusu Kübra Dursun partisinin Bartın İl Başkanlığını ziyaret etti. Dursun’u İYİ Parti Bartın İl Teşkilatı karşılarken, toplantı partili kadınların çoğunluğu ile gerçekleşti.

Kasapoğlu: “Bartınlı olarak tepkimizi koymamız gerekiyor”

İYİ Parti Bartın İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu seçim atmosferine girildiğini ifade ederek; “Artık sahaya inmemizin vakti geldi seçim açıklandı. Bir aydır afetlerle uğraşıldı. Allah bir daha bize afetleri yaşatmasın inşallah. Seçim süreci başlamıştır biz de İYİ Parti olarak Türkiye genelinde sahaya indik. Sayın Genel İdare Kurulu Üyemiz Kübra hanım da bunun için geldiler. Bartın’ın çözülmesi gereken sorunlarını da kendilerine burada ileteceğiz. Kendisi de Ankara’da Bartın’ı  yakından takip etmekte. Şu anda ki görevi Bartın, Karabük, Kastamonu, Zonguldak Batı Karadeniz bölgesi sorumlusu olarak aramızda bulunmaktadır. Bartın’ımızın sorunlarına gelirsek şu ana kadar iktidarın ve belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden Bartın halkı memnun olmamaktadır. Biz artık bundan sonra İYİ Parti olarak bu görevi üstlenmek istiyoruz. Halkımızın da bize destek vereceğine inanıyorum. Şu anda seçim atmosferine girildiği için bizim yıllardır fidanlık olarak bildiğimiz Bartın ile özdeşleşen yeşil alanımızı millet bahçesi haline getirmek istiyorlar. Bu hızla seçim yatırımı olarak biz düşünüyoruz ama orayı yazık edecekler. Bartınlı olarak biz üzülüyoruz. Oraya bir Bartınlı olarak tepkimizi koymamız gerekiyor. Yapılan yatırımları üstün körü olarak yani yapılmış olsun diye yapıyorlar. Ama 20 senedir yapılmayan şeyleri seçim dolayısıyla 2-3 aya sıkıştırmaya çalışıyorlar.” Dedi.

 

“Bartın’dan birinci parti olarak çıkacağız”

Parti teşkilatı olarak hazır olduklarını belirten Kasapoğlu “Biz İYİ Parti olarak Bartın’ı daha güzel günlere taşıyacağımıza inanıyorum. Seçim süreci boyunca makul, iyi niyetli ve istikrarlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Arkadaşlarımızla beraber bu göreve hazırız. Bartın halkının yanımızda duracağına inanıyorum. Biz bu göreve talibiz ve birinci parti olarak Bartın’dan çıkacağız” şeklinde konuştu.

Dursun: “Yardımlarımızı devam ettiriyor olacağız”  

 İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Batı Karadeniz Sorumlusu Kübra Dursun da konuşmasında meydana gelen deprem afetinin ardından partisinin desteklerinin devam ettiğini dile getirerek; “Genel İdare Kurulu Üyesiyim aynı zamanda kadın politikalarına bağlı olarak Batı Karadeniz Sorumlusu olarak atandım. Karabük, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın illeri sorumlusuyum. Öncelikle çok büyük bir felaketten geçtik. Bunun için çok üzgünüm. Depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Öncelikle depremi hiçbir zaman unutmamalıyız. Biz İYİ Parti olarak tüm teşkilatlarımızla beraber deprem bölgesinde olmaya devam edeceğiz. Tüm illerimizden maddi ve manevi olarak yardımlarımızı devam ettiriyor olacağız. Ama biliyorsunuz ki bir seçim de var onun da vakti geldi. Çok aşırıya kaçmadan ama haklarımızı da savunarak öncelikle depremde hayatını kaybetmiş her bir vatandaşımızın sandıkta hakkını arayacağız.”dedi.

“Hakkımızı adil bir şekilde arıyor olacağız”

Dursun “Bartın için de hakkımızı savunacağız. Bütün illerin adil bir şekilde sandıkta hakkının arayacağız. Ama her şeyden önce kadınların hakkını arıyor olacağız. Çünkü bu ülkede kadınların maalesef çok da bir söz hakkı yok. Ne iş hayatında, ne siyasette, ne de toplumun içerisinde. Günden güne kadınlar maalesef öldürülüyor. Birer birer içimizden kopartılıyor. Meclis’te de en layıkıyla nasıl temsil edilmesi gerekiyorsa kadınları en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bizim liderimiz Meral Akşener de bir kadın bir anne. Anne şefkati ile kucaklayıcı bir şekilde tüm Türkiye’yi saracağız.  Önümüzdeki seçimde de Bartın’da da İYİ Parti’yi birinci parti yapıyor olacağız. Ne kadar çok Meclis’te olursak söz hakkımız o kadar fazla alacak. Hakkımızı adil bir şekilde arıyor olacağız. Bartın’da artık seçime çok az bir süre kaldığı için sahalara iniyor olacağız. Burada kadınlar olarak evlere gideceğiz sıkılmadık tek bir el, dokunulmadık tek bir vatandaşımız, kadınımız gencimizi bırakmayacağız. İsteklerini tek tek not alacağız. Ne istiyorlarsa, ne yapılması gerekiyorsa İYİ Parti iktidarında bunları yerine getiriyor olacağız.” Şeklinde konuştu.