İşte MHP'nin Merkez İlçe adayları!

31 Mart yerel seçimlerine giderken belediye başkan adayları gibi partilerin İl Genel Meclisi adayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu anlamda Bartın'da adaylarını duyuran il parti MHP oldu. MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik önümüzdeki seçimlerde sırasıyla Meclisi Adaylarını Aynur Yıldırım, Gökhan Ermiş, Abdullah Kömeç, Yalçın Uyan, Sefai Çakmak ve Berkan Altaytaş olduğunu açıkladı.

İşte MHP'nin Merkez İlçe adayları!

Bartın’da yerel seçimler öncesinde İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarını belirleyen ve açıklayan ilk parti MHP oldu. Parti binasındaki basın toplantısında. MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Bartın Belediyesi Eski Başkanı Cemal Akın ve pati üyeleriyle birlikte önümüzdeki seçimlerde sırasıyla Meclisi Adaylarını Aynur Yıldırım, Gökhan Ermiş, Abdullah Kömeç, Yalçın Uyan, Sefai Çakmak ve Berkan Altaytaş olduğunu açıkladı.

Merkez ilçe adayları belli

MHP’nin üretken belediyecilik anlayışının İl Özel İdaresi içinde geçerli olduğunu ifade eden Başkan Özçelik, şöyle konuştu:

 “Çok kıymetli yönetim kurulu üyelerimiz, çok kıymetli hemşerilerimiz, çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarımız. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde,  merkezde, ilçe ve beldelerde, Belediye Başkanlarımızı, Belediye Meclis Üyelerimizi, aynı zamanda da İl Genel Meclisi Üyesi, muhtar ve azalarımızı seçeceğiz. Bugün burada, Milliyetçi Hareket Partisi olarak köylere hizmet götüren İl Özel İdaresi'nde kent merkezinde hizmet edecek olan İl Genel Meclisi üyelerimizi açıklamak üzere toplanmış bulunuyoruz.

“Üretken belediyecilik anlayışımız İl Özel İdaresi için de geçerli”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi adaylarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Bartın halkının vesilesiyle açıklamak istiyorum. Aynur Yıldırım, Gökhan Ermiş, Abdullah Kömeç, Yalçın Uyan, Sefai Çakmak ve Berkan Altaytaş arkadaşlarımızdır. Onlar, oy durumlarımıza göre bölgelerde belirlenmiş olan bu arkadaşlarımız bizim seçim kampanyamızda çalışarak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin oylarını alıp, Allah nasip ederse, İl Genel Meclisinde, Milliyetçi Hareket Partisi'ni temsil edecekler. Oradan köylerimize hizmet getirebilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir. Üretken belediyecilik anlayışımız, her ne kadar belediyelerimizde geçerli ise bu üretken belediyecilik anlayışı aynı zamanda İl Özel İdaresi için de geçerlidir. Oralarda köylerimize hizmet getirebilmek, adaletli olabilmek, adaletli dağılım için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir”.

Diğer ilçelerde de aday belirleme sürecinin devam ettiğini ifade eden Ercüment Özçelik, Cumhur İttifakı çatısı altında oluşturulacak komisyonla da Bartın Belediye Meclis Üyelerini belirleyeceklerini kaydetti.