İşte Emniyetin 1 haftalık bilançosu!

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan 1 haftalık denetimlerde uyuşturucu maddeden ruhsatsız silahlara, kaçak sigaradan şarjör ve fişeğe kadar çok sayıda yasa dışı ürün ele geçirildi. Ele geçirilenlere el konulurken şüphelilerle ilgilide adli işlem uygulandı.

İşte Emniyetin 1 haftalık bilançosu!

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü kent merkezindeki denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların huzur ve güvenliğinin tesis edilmesi için 9-15 Aralık tarihlerini kapsayan 1 haftalık süreçte yapılan denetimlerde çok sayıda ürüne el konuldu.

Denetimler kapsamında 386 şüpheli şahıs sorgulandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 49.65 gram metamfetamin maddesi, 29.22 gram esrar maddesi, 10 adet Gyrex sentetik ecza, 2 parça halinde 67 gr. tohumla karışık esrar maddesi, 3 parça halinde 70.15 gr. esrar maddesi, 1 adet öğütücü (grinder), 1 adet Hassas Terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı (payp), 1 adet 9 mm BERETTA marka ruhsatsız tabanca ve 1 adet şarjör, 1 adet av tüfeği ve 23 adet av fişeği, 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 31 adet fişek, ele geçirildi.

Kaçak sigara ele geçirildi

KOM Şube Müdürlüğü denetimlerinde ise 100 karton TABDK bandrolü bulunmayan boş makaron sigara, 50 karton sahte bandrolü boş makaron sigara, 1880 paket içi tütünle doldurulmuş içime ve satışı hazır makaron sigara ele geçirildi.