İnternetten elektronik sigara satarken yakalandılar

Bartın'da internet üzerinden elektronik sigara sattığı tespit edilen 2 kişi yakalandı. Polis ayrıca şehir merkezinde durumundan şüphelendiği 3 kişi üzerinde yaptığı aramalarda uyuşturucu da ele geçirdi.

İnternetten elektronik sigara satarken yakalandılar

Alınan bilgilere göre; İl Emniyet Müdürlüğünce kaçakçılığın men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda T. B ve E. İ. İsimli iki kişinin internet üzerinden elektronik sigara satışı yaptığı tespit edildi. Polis, şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yaptığı aramalarda ise 6 vazol olarak tabir edilen elektronik sigara ve   11 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Şüphelilerle ilgili  5607 Sayılı Kaçakçılık Kanuna Muhalefet Suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

Şüpheli hareketleri dikkat çekti

Aynı şekilde şehir merkezinde 3 kişinin durumundan şüphelenen polis, A.T, Ö.K, T.T isimli kişilerin üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada şüphelilerin üzerinde 5 parça halinde toplam 6 gram esrar ve 13 t sentetik ecza (galara) ele geçirildi. Şüphelilerle ilgili  Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve  Kullanmak suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi.