İl Encümeninde Eylül mesaisi

İl Encümeni, Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında Eylül toplantısını gerçekleştirdi. Encümen üyelerinin tam kadro katıldığı toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

İl Encümeninde Eylül mesaisi

İl Encümeni, Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında Eylül toplantısını gerçekleştirdi. Encümen üyelerinin tam kadro katıldığı toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. İl Özel İdaresindeki toplantıya, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Uğur Karakaya, seçilmiş üyeler Atnen Aydoğan, Bekir Karabacak ve Ayhan Özçelik, atanmış üyeler Plan ve Proje Müdürü Emine Ekmekci, Ruhsat ve Denetim Müdürü Yavuz Keleş, Yazı İşleri Müdürü Şerife Çağlar ile gündemle ilgili diğer Müdürler katıldı. Gündem maddelerinin İl Encümeni tarafından görüşülerek karara bağlandığı toplantı, görüş ve temennilerle sona erdi.

Müftü Keskin’den ziyaret

Vali Arslan ayrıca  "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin ve müftülük personeliyle de Bartın Valiliğinde bir araya geldi. Hafta kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında  Müftü Keskin’den bilgi alan Arslan, kutlanacak haftanın Bartın’a, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.