İl eğitimi Millet Konağında değerlendirildi

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Millet Konağında Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda akran zorbalığı, madde bağımlılığı, okul çevresinin güvenliği, rehberlik faaliyetlerinin önleyici boyutu üzerinde konuşuldu.

İl eğitimi Millet Konağında değerlendirildi

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Millet Konağında Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.  Toplantıya İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, İl Milli Eğitim Müdürü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, İlimiz merkez liselerinde görev yapan okul müdürleri ile rehber öğretmenleri katıldı. Akran zorbalığı, madde bağımlılığı, okul çevresinin güvenliği, rehberlik faaliyetlerinin önleyici boyutu üzerinde genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Vali Arslan, eğitim-öğretimin huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi noktasında ilgili tüm kurumların iş birliği içerisinde hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

Huzurevi sakinleriyle buluştu

Nurtaç Arslan ayrıca 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Polis Eşleri Derneği Bartın Şubesi ile Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kahvaltıda  huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda büyüklerimizle yakından ilgilenen ve sohbet eden Arslan, geçmiş ile gelecek arasında köprü vazifesi gören büyüklerimizin tecrübelerinin kendilerine her zaman yol gösterdiğini ifade etti.