'Hep Birlikte El Ele Geleceğiniz Güvende' projesine TSO'dan tam destek

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası desteleriyle Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Hep Birlikte El Ele Geleceğiniz Güvende' projesi devam ediyor.  Projenin 'Trafik kurallarını boyayarak öğreniyorum' faaliyeti kapsamında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından hazırlanan 1 adet stand, 1 adet Bartın İl Emniyet Müdürlüğü pankartı, flama ve şubelere ait logolarla birlikte kreş ve anaokulu öğrencileri için hazırlanan bin adet trafik boyama kitabı proje sahibi Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

 'Hep Birlikte El Ele Geleceğiniz Güvende' projesine TSO'dan tam destek

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan “Hep Birlikte El Ele Geleceğiniz Güvende” projesi ile vatandaşlarla daha iyi ilişki kurmak, suçtan mağdur olma korkusunu azaltmak, suç oranlarını azaltmak, ekonomik yönden geçim sıkıntısı yaşayan, sosyal imkanları bulunmayan, devletin sunduğu sosyal imkanlardan yeterince faydalanamayan vatandaşların; sosyal, kültürel ve eğitim hayatlarında destek sağlamak, çocukların ve gençlerin suça sürüklenmelerinin önüne geçmek amacıyla hazırlanan projeye Bartın Ticaret ve Sanayi Odası paydaş kurum olarak destek sunuyor.

Projenin “Trafik kurallarını boyayarak öğreniyorum” faaliyeti kapsamında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından hazırlanan 1 adet stand, 1 adet Bartın İl Emniyet Müdürlüğü pankartı, flama ve şubelere ait logolar la birlikte kreş ve anaokulu öğrencileri için hazırlanan bin adet trafik boyama kitabı proje sahibi Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Bu tür projelerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz”

Bartın TSO Başkanı Halil Balık projeye ilişkin değerlendirmesinde, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizdeki sanayinin gelişmesi, üyelerimizin sorun ve taleplerinin belirlenip çözüm odaklı projeler geliştirilmesi gibi konuların dışında sosyal sorumluluk içeren projelere de dahil oluyor. Bu kapsamda Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan “Hep Birlikte El Ele Geleceğiniz Güvende” projesinin paydaş kurumlarından birisi olduk. Odamız tarafından hazırlanan ve tedarik edilen malzemelerle birlikte anaokulu öğrencilerine yönelik bin adet boyama kitabını da teslim ettik. Bu tür projelerle toplumsal bilincin artırılması, farkındalık oluşturulması amaçlanıyor. Biz de Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen oda yönetimi olarak bu tür projelerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz.”dedi.