HEDEFİMİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BARTIN

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN, 'Büyük ve Güçlü Bartın hepimizin ve her bir vatandaşımızın ortak hayali. İşte bu ortak hayali kararlılıkla gerçeğe dönüştürecek projelerle yola çıkıyoruz. İlimizi her alanda güçlendirecek yatırım ve hizmetleri Bartın'ımıza kazandırmak için göreve hazırız. Halkımızın da desteği ile ilimizde yeni bir kalkınma hamlesinin başlangıcını hep birlikte yapacağız. Bartın'ımızın güçlü yarınlarını beraber inşa edeceğiz.' dedi. 

HEDEFİMİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BARTIN

HEDEFİMİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BARTIN

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN, “Büyük ve Güçlü Bartın hepimizin ve her bir vatandaşımızın ortak hayali. İşte bu ortak hayali kararlılıkla gerçeğe dönüştürecek projelerle yola çıkıyoruz. İlimizi her alanda güçlendirecek yatırım ve hizmetleri Bartın’ımıza kazandırmak için göreve hazırız. Halkımızın da desteği ile ilimizde yeni bir kalkınma hamlesinin başlangıcını hep birlikte yapacağız. Bartın’ımızın güçlü yarınlarını beraber inşa edeceğiz.” dedi. 

 

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirecek genel seçimler öncesinde Bartın’da yaşayan vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İl merkezi ile birlikte ilçe ve beldelerdeki programlara katılan Milletvekili Adayı AKIN köylerde de vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

Halkın sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Milletvekili Adayı AKIN yaptığı açıklamada, “Dur durak demeden halkımızla gönül gönüle olmaya devam ediyoruz. Bartın’ımızın dört bir yanında vatandaşlarımızla buluşuyor, sorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Halkımıza projelerimizi anlatırken güçlü Bartın için gecemizi gündüzümüze katacağımızın ve bir an olsun yorulmadan çalışmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Ne mutlu ki halkımızla el ele, omuz omuza ve gönül gönüle olduğumuz her ortamda büyük bir sevgi seli ile karşılaşıyoruz. 14 yıl boyunca 43., 44. ve 45. dönem Bartın Belediye Başkanlığı görevini ifa ederken olduğu gibi Milletvekili Adaylığımızda da en büyük destekçilerimiz en büyük güç kaynağımız yine vatandaşlarımız oluyor. Sevgisini ve desteğini bizlere samimiyetle iletip gösteren halkımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. Göreve geldiğimizde hizmet ağımızı ilimizin tamamını esas alarak planlayacak ve Bartın’ımızın dört bir yanını yatırımlarla buluşturacağız. Hiç bir ilçemizi, hiç bir beldemizi ve hiç bir köyümüzü birbirinden ayrı tutmadan çalışacağız. Uzak yakın demeden, Bartın’ımızın il merkezinden en ücra köşesine kadar her noktada varlığımızı hizmetlerimizle göstereceğiz. Ne olursa olsun halkımızı yalnız ve çaresiz bırakmayacağız.” dedi.

 

Bartın’ı ve Bartın’da yaşayan herkesi çok sevdiğini belirten Milletvekili Adayı AKIN, “Sanayisi, tarımı ve turizmi başta olmak üzere Bartın’ı her alanda güçlendirmeyi hedefleyen bir anlayışla yola çıkıyoruz. Halkın içinden gelen ve bağlarını hiç koparmamış bir siyasetçi olarak adayız. Vatandaşlarımızda bunun hissiyatında. Her bir hemşehrimiz bizlere samimiyetle yaklaşıp derdini anlatabiliyor. Beklentilerini ve umutlarını bizlerle paylaşabiliyor. Her şeyden önemlisi halkımız bize canı gönülden güveniyor. İşte bu güvene layık olabilmek duasıyla hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz, 14 Mayıs seçimlerinde sizin vekiliniz olmaya talibiz.” dedi.

AKPÜRÇEK PVC VE SANKO BARTIN ÇİMENTO’YA ZİYARET

Bartın Milletvekili adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi, beraberlerindeki bir heyet ile Akpürçek PVC ve Sanko Bartın Çimento’yu ziyaret etti.

 

MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Belediye Meclis Üyeleri Kemal Gözen ve Ufuk Kasap ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, Akpürçek PVC Yönetim Kurulu Üyeleri Ünsal ve Erdi Akpürçek ile Sanko Bartın Çimento Genel Müdürü İbrahim Keretli ile görüşerek çalışanlarına da kolaylıklar dilediler.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal AKIN  “Hem Bartın Çimento, hem de Akpürçek PVC Bartınımız için çok kıymetli. Kendi alanlarında kaliteleri ile ülkemizin önemli katma değer sağlamaktadır. Biz Büyük Türkiye, Büyük Bartın derken sanayimizi diğer sektörler ile bütünleşmiş şekilde geliştirmek arzusundayız. Bugün bizleri misafir eden Akpürçek Ailesi ile Bartın Çimento Genel Müdürü İbrahim Keretli’ye çok teşekkür ediyoruz. Başarıları daim olsun” dedi.