Hakem Çetin de adaylığını açıkladı

CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde aday sayısı 3'e çıktı. CHP'li Hakem Çetin, seçimlerde CHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Daha önce Kadın Kolları Başkanı Fatma Mazhar ve Yonca Alemdar da aday olacağını açıklamıştı. Aday sayısının yükselmesiyle birlikte CHP'de seçimler, oldukça hararetli geçeceğe benziyor.

Hakem Çetin de adaylığını açıkladı

CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde aday sayısı 3’e çıktı. CHP’li Hakem Çetin, seçimlerde CHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Parti binasında yaptığı açıklamada Çetin “26 Ağustos 2023  Cumartesi günü yapılacak olan Olağan Merkez İlçe Kongresinde sizlerin telkin ve desteğinizle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığıma adaylığımı koydum. Cumhuriyet Halk Partisinin isimsiz kahramanlarına şunları söylemek istiyorum; Seçildiğim andan itibaren, kimliği, şunu, bunu seçmeden bütün partililerimin ortak görüşü ve ortak almış olduğu kararlara uyacağıma dair sizlere söz veriyorum. Yolumuz uzun, hedefimiz tek. Her kanatta iktidar olmak. Bartın Merkez İlçeye bağlı 3 tane belediyemiz var. Birinci hedefimiz ortak akılla belirleyeceğimiz adaylarla birlikte bu belediyelerin burçlarına Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikmek. İkinci hedefimize gelince; Cumhuriyet Halk Partisinin o büyük uyuyan devi, Bartın genelindeki potansiyelini örgütlü bir çalışmayla hayata geçirerek Bartın’da Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yapmak ve bunu kalıcı hale getirmek. Diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.

Daha önce Kadın Kolları Başkanı Fatma Mazhar ve Yonca Alemdar da aday olacağını açıklamıştı. Aday sayısının yükselmesiyle birlikte CHP’de seçimler, oldukça hararetli geçeceğe benziyor.