Güner'den yoğun yılbaşı mesaisi

Bartın Valisi Sinan Güner, yılbaşı mesaisini yoğun geçirdi. Vali Güner, yılbaşı gecesinde Bartın- Zonguldak Karayolu üzerinde Şehirlerarası Terminal kavşağında bulunan yol kontrol noktasını, Bartın- Karabük yolu üzerinde Abdipaşa Beldesi'nde bulunan yol kontrol noktasını, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ve karantina yurdu olarak hizmet veren Çeşm-i Cihan Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret etti.

Güner'den yoğun yılbaşı mesaisi

Bartın Valisi Sinan Güner, yılbaşı mesaisini yoğun geçirdi. Vali Güner, yılbaşı gecesinde Bartın- Zonguldak Karayolu üzerinde Şehirlerarası Terminal kavşağında bulunan yol kontrol noktasını, Bartın- Karabük yolu üzerinde Abdipaşa Beldesi’nde bulunan yol kontrol noktasını, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ve karantina yurdu olarak hizmet veren Çeşm-i Cihan Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Ziyaretlerde Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fahri Semiz ve Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık da yer aldı. Vali Güner ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ve aynı binada hizmet veren Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini (GAMER) ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Güner ziyarete özverili çalışmalarından dolayı görevli personellere teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı. Sinan Güner daha sonra koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina yurdu olarak hizmet veren Çeşm-i Cihan Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek görevli personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni yıllarını kutladı.

Kontrol noktalarını da ziyaret etti

Güner, yılbaşı gecesinde Bartın- Zonguldak Karayolu üzerinde Şehirlerarası Terminal kavşağında bulunan yol kontrol noktasını ve Bartın- Karabük yolu üzerinde Abdipaşa Beldesi’nde bulunan yol kontrol noktasını da ziyaret etti. İlk olarak Bartın- Zonguldak Karayolu üzerindeki kontrol noktasını ziyaret eden Sinan Güner, Bartın’ın huzur ve güvenliğinin sağlanması noktasında 24 saat esasına göre çalışan gerek koronavirüsle mücadelede alınan kararların uygulanması noktasında görevlerini büyük bir fedakârlıkla yürüten güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Güner daha sonra Bartın- Karabük yolu üzerinde Abdipaşa Beldesi’nde bulunan yol kontrol noktasını da ziyaret ederken yılbaşı gecesindeki ziyaretlerini bu ziyaretle noktaladı.

 

 

Güner'den yoğun yılbaşı mesaisi
Güner'den yoğun yılbaşı mesaisi
Güner'den yoğun yılbaşı mesaisi
Güner'den yoğun yılbaşı mesaisi
Güner'den yoğun yılbaşı mesaisi
Güner'den yoğun yılbaşı mesaisi