Güner'den Çaybükü'nde bir dizi inceleme

Bartın Valisi Sinan Güner, Çaybükü Köyünde bulunan İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Çaybükü Köprüsü ve Asfalt Plent Tesisinde incelemelerde bulundu.

Güner'den Çaybükü'nde bir dizi inceleme

 

Bartın Valisi Sinan Güner, hafta sonunu yoğun geçirdi. Vali Güner, hafta sonu Çaybükü Köyünde bulunan İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Çaybükü Köprüsü ve Asfalt Plent Tesisinde incelemelerde bulundu. İncelemelerde İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin de yer aldı. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ziyaretinde karla mücadele ekipleriyle bir araya gelen Güner, görüş alışverişinde bulundu.  Yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Güner çalışanlara teşekkür ederek işlerinde kolaylık diledi.

Çaybükü Köprüsünü inceledi

Çaybükü’ndeki Taşıt ve Yaya Köprüsünde de incelemelerde bulunan Sinan Güner, 140 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde, 6 açıklıklı fore kazıklar üzerine imal edilmiş olan köprüde 9 metre yol platformu ve 6 metre yaya ve engelli yolu bulunduğunu söyledi. Sinan Güner, AFAD ödeneğiyle inşa edilen köprünün yapılışında desteklerini esirgemeyen İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'ya, AK Parti Bartın Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç’a, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin'e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

8 saatte bin 280 ton asfalt üretiyor

Sinan Güner,  İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü şantiye sahasında bulanan Asfalt Plent Tesisi de ziyaret etti.  Güner, tesisle ilgili “2021 yılının Haziran ayında tamamlanarak hizmete giren Asfalt Plent Tesisi saatte 160 ton asfalt üretim kapasitesine sahip olup, 8 saatte bin 280 ton asfalt üretebilmektedir. Modern son teknoloji üretim yapılabilen asfalt plent tesisi doğalgazla çalıştığından çevre dostu ve ekonomik üretim imkanı sağlamaktadır. Ayrıca BAKKA destekli projeler kategorisinde olan tesisin proje bedelinin 1 milyon 543 bin 696,79 TL kısmı BAKKA tarafından karşılanmıştır. BAKKA desteği sağlayan Sanayi Bakanı Sayın Mustafa Varank'a, AK Parti Bartın Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç’a, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin'e ve çalışanlara teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.