Güner'den Bartın'ın ilk ve tek Özel Eğitim Anaokuluna ziyaret

Bartın Valisi Sinan Güner, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel gereksinimli çocuklar için 81 ilde başlatılan proje kapsamında ilimizde ilk ve tek özel eğitim anaokulu olarak hizmet veren Bartın 15 Temmuz Şehitler Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret etti.

Güner'den Bartın'ın ilk ve tek Özel Eğitim Anaokuluna ziyaret

Bartın Valisi Sinan Güner, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel gereksinimli çocuklar için 81 ilde başlatılan proje kapsamında ilimizde ilk ve tek özel eğitim anaokulu olarak hizmet veren Bartın 15 Temmuz Şehitler Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret etti. Ziyarette sınıfları tek tek dolaşarak minik öğrencilerle yakından ilgilenen ve özel çocuklara yönelik yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında Okul Müdürü Şahin’den bilgi alan Vali Güner, zor ama bir o kadar değerli bir görevi özveriyle yerine getiren yönetici ve öğretmenleri tebrik ettiğini ifade ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyarette Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Aladağ Mahalle Muhtarı Ali Gökcan, Okul Müdürü Engin Şahin de yer aldı.

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesiyle de bir araya geldi

Sinan Güner  ayrıca okul ziyaretleri kapsamında Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesiyle de bir araya geldi.  Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Şiremirçavuş Mahalle Muhtarı Mehmet Ay, Okul Müdürü Alptekin Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Demirci hazır bulundu.

Öğle yemeğini öğrencilerle yedi

Öğretmenler odasında okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen ve okulun genel durumu hakkında Okul Müdürü Yılmaz’dan bilgi alan Vali Güner, geleceğin teminatı olan çocukların eğitim yuvalarında en etkili ve en verimli şekilde yetiştirebilmenin yanında çocukların güvenliğini tehdit edebilecek bütün ihtimallerin ortadan kaldırılması için güvenli eğitim ortamlarının sağlanması konusunda herkesin en yüksek sorumluluk bilinci ile hareket edeceğine yürekten inandığını ifade etti. Öğle yemeğinde öğrencilere eşlik etmesinin ardından konferans salonunda öğrencilerle soru cevap şeklinde sohbet eden Güner, öğrencilerden akademik başarının yanında maddi, manevi, ahlaki ve milli değerlere sahip çıkan birer birey olmalarını temenni ederek öğrencilere başarılar diledi.

Halk Gününde sorun ve talepleri dinledi

Sinan Güner, Halk Günü Toplantısıyla da vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Valilik Kaymakam Hüsnü Bey Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ hazır bulundu. Vatandaşları ayrı ayrı dinleyerek kendisine iletilen talep ve sorunları ilgisine göre sorumlu kurumlara ileterek gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını veren Güner, kendisine iletilen her bir konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Her hafta salı günleri yapılan Halk Günü toplantılarına katılmak isteyen vatandaşların,  Valiliğin 0 378 227 10 24 Numaralı telefonundan, görevlilerle irtibata geçmeleri gerekiyor.