Gölbucaklı'dan Atatürk'e saldırıya sert kınama

Memleket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Samsun'da Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı. Samsun'daki Onur Anıtının Mustafa Kemal Atatürk'e gösterdiğimiz vefa anıtı olduğunu ifade eden Başkan Gölbucaklı 'Hiçbir güç, bizi Ata'mızın yolundan asla döndüremez. Bizler sonsuza dek Mustafa Kemal'in askerleriyiz' dedi.

Gölbucaklı'dan Atatürk'e saldırıya sert kınama

Memleket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Samsun’da Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı. Samsun'daki Onur Anıtının Mustafa Kemal Atatürk’e gösterdiğimiz vefa anıtı olduğunu ifade eden Başkan Gölbucaklı “Samsun'daki Onur Anıtı Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e gösterdiğimiz vefanın Anıtıdır.  Onur Anıtı'na yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, faillerinin en yakın zamanda cezalandırılmasını temenni ediyoruz. Atatürk'e hakaret edenler saldıranlar haindir. Ey… Siz hainler unutmayın ki Atatürk’ü yaşatan heykelleri değil onun fikirleridir ve sizler Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri altında ezilmeye mahkûmsunuz. Sizler milletimizin Atatürk sevgisi karşısında ilelebet yenileceksiniz. 

“Bizler sonsuza dek Mustafa Kemal’in askerleriyiz”

Hiçbir gücün kendilerini Mustafa Kemal’in yolundan döndüremeyeceğini vurgulayan Hacı Gölbucaklı “Hiçbir güç, bizi Ata'mızın yolundan asla döndüremez. Bizler sonsuza dek Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Yıllardır içinizde yaşattığınız Atatürk düşmanlığının altında ezilecek, gerici zihniyetiniz ile “Keşke Yunan kazansaydı” diyenler kötü emellerine ulaşamayacakladır. Sizler Atatürk’ e hakaret etmeye devam ettiğiniz müddetçe, biz Atatürk sevdalılarının içindeki Atatürk sevgisi daha da güçlenmekte ve onun çizgisinden yürümeye devam edeceğiz.  Başaramayacaksınız! Bizler ve arkamızdan gelen gençlik bu sevgiyi, bu coşkuyu sonsuza kadar taşıyacaktır” şeklinde konuştu.

Gölbucaklı sözlerini Mustafa Kemal Atatürk’ün “Elbet bir gün beni unutturmaya çalışanlar olacaktır ama Türk gençliği buna izin vermeyecektir…” sözleriyle noktaladı.