Girişimci kadınlar Bakan Tekin ve ATO ile görüştü

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'ı Ankara'da ziyaret etti. Bakan Yusuf'a yapılan ziyarette kadınların gelecekteki yetkinliklerine ve gelişimlerine dair projeler değerlendirilirken ATO ziyaretinde kadın girişimcilerin iş dünyasındaki varlıklarını güçlendirmeye yönelik ortak çalışma protokolü ele alındı.

Girişimci kadınlar Bakan Tekin ve ATO ile görüştü

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ı Ankara’da ziyaret etti. Bakan Yusuf’a yapılan ziyarette kadınların gelecekteki yetkinliklerine ve gelişimlerine dair projelere yer verilen ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu. Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Mine Fırıncıoğlu “Sayın Bakanımıza ilgisi için teşekkür ediyoruz. Üretken kadınları ile güçlü bir Bartın oluşturma gayesi ile çalışmalarımıza ve bürokratik temaslarımıza gayretle devam edeceğiz.” Dedi.

Ortak çalışma protokollerini görüştüler

Girişimci kadınlar Yusuf Tekin’e yaptıkları ziyaretin ardandan Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’la bir araya geldi. Odalar arası iş birliği içeren projelerin anlatıldığı görüşme kapsamında, Bartın’daki kadın girişimcilerin iş dünyasındaki varlıklarını güçlendirmeye yönelik ortak çalışma protokolü düşüncelerine yer verildi. Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan  FırıncıoğluBizlere vakit ayırarak yüksek nezaket gösteren Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.