GİAD'tan TSO'ya ziyaret

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) Başkanı Hüseyin Alp Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık'ı ziyaret etti.

GİAD'tan TSO'ya ziyaret

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) Başkanı Hüseyin Alp Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık’ı ziyaret etti. GİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğukan Özardınç, Genel Sekreter Erge Çakır, Sayman Hakan Somaklı,  Faik Alper Kanbur,  Egemen Kemik, Alkım Tan, İsmail Hakkı Toscu’nun da yer aldığı ziyarette GİAD Başkanı Akın, “Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için derneğimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Derneğimiz 2003 yılında kurulmuş olup, bugün itibari ile 117 aktif üyemiz bulunmaktadır. Dernek olarak öncelikli hedefimiz meslek odaları, kamu kurum ve kuruluşları ile koordinasyonlu çalışmalar yürütmektir. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, çalışma hayatında hepimizin ortak değeridir. Bartın TSO Başkanı Sayın Halil Balık’ın biz genç iş insanları ile tecrübelerini paylaşması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bu tür birliktelikler ve paylaşımlar hepimize artı değer katacaktır. Şehrimiz adına yapılacak çalışmalarda ortak hareket etmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bartın GİAD olarak bize düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmenin gayretinde olacağız. Bizlere gösteren samimi tavra özellikle teşekkür ediyoruz” dedi.

Balık: “Birlik ve beraberlik içinde yapacağımız çalışmalar olabilir”

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ise, “Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı memnuniyet duydum, şahsım ve kurumum adına hoş geldiniz diyorum. Bartın Genç İş İnsanları Derneği’nin başkanı ve yönetim kurulu üyeleri aynı zamanda odamızda meslek komitelerinde, meclisimizde ve yönetim kurulunda görev almaktalar, bundan da ayrıca mutluluk duyuyorum. İlimizin ekonomik ve sosyal hayatının gelişimine katkı sunan her kurum ve kuruluşla birlikte hareket etmek, paydaş olarak bilgi alışverişinin sağlanması konusunda yardımcı olmak, destek olmak kurumumuzun vizyonunda bulunmaktadır. Bu hususta Bartın Genç İş İnsanları Derneği ile birlik ve beraberlik içinde yapacağımız çalışmalar olabilir. Bu vesileyle ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette derneğin çalışmaları ve projelerine dair bilgiler konuşuldu ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından ziyaret sona erdi.