GİAD, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) Başkanı Hüseyin Alp Akın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

GİAD, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Başkan Akın mesajında şunları söyledi:

“Toplumun gören gözü, işiten kulağı, söz söyleyen dili olarak, kamuoyuna doğru bilgi ve haberin ulaşması noktasında sorumluluğu olan bir mesleği ifa eden Gazeteciler, çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarının başında gelen Basının en büyük emekçileridir. Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. 

“Basın çalışanlarımızı takdir etmemek mümkün değil”

Bu sorumlulukların bilinciyle kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveri ile toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren basın çalışanlarımızı takdir etmemek mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle İlimizde görev yapan basın-yayın kuruluşlarının tüm çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar dilerim.”