Genç işadamlarından Ankara çıkarması

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD), Ankara'da önemli temaslarda bulundu. Dernek Başkanı Hüseyin Alp Akın ve beraberindeki heyet, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın Milletvekilleri Yusuf Ziya Aldatmaz ve CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu'nu ziyaret etti.

Genç işadamlarından Ankara çıkarması

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD), Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Dernek Başkanı Hüseyin Alp Akın ve beraberindeki heyet, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın Milletvekilleri Yusuf Ziya Aldatmaz ve CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğukan Özardınç, Genel Sekreter Erge Çakır, Sayman Hakan Somaklı, İbrahim Can Pelenkoğlu, Emrah Taşdemir ve  Fatih Aykın da yer aldı.  

Genç girişimcilerin yaşadıkları zorluklar aktarıldı

Adalet Bakanı ve Milletvekilleri ile gerçekleştirilen toplantılarda dernek yönetimi, Bartın'ın ekonomik potansiyeli, genç girişimcilerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri hakkında bilgi verdi. Dernek Başkanı Akın ziyaretlerle ilgili "Bartın olarak ülkemizin geleceğine katkı sağlamak istiyoruz. Adalet Bakanımız ve Milletvekillerimizle gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar, Bartın'ın potansiyelini ve genç girişimcilerin sorunlarını iletmek adına önemli bir adımdı. Bu dialog, işbirliği ve çözüm odaklı bir platform sağladı" dedi.

Destek ve teşvik değerlendirmesi

Ziyaret kapsamında Bartın GİAD Yönetimi, Adalet Bakanı ve Milletvekillerine, Bartın'da hayata geçirmeyi planladıkları projeleri ve işbirliği önerilerini sundular. Ayrıca, genç girişimcilere yönelik düzenlenen destek programları ve teşvikler hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Dernek yönetimi, Ankara çıkartmasının ardından Bartın'a dönerek, elde ettikleri görüşmelerin sonuçlarını şehirleri ile paylaşacaklarını ve genç iş insanlarına yönelik daha fazla fırsat yaratmak adına çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.