Genç girişimcilerden önemli Ankara temasları

Bartın TSO Meclis Başkan Yardımcısı Hakan Somaklı, TOBB Bartın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın, Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Erge Çakır, İş insanları Doğukan Özardıç, İbrahim Can Pelenkoğlu, Emrah Taşdemir ve Fatih Aykın Ankara'da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Bartın Milletvekilleri Yusuf Ziya Aldatmaz ile Aysu Bankoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Genç girişimcilerden önemli Ankara temasları

 

Ziyaret kapsamında, Adalet Bakanı ve Milletvekillerine, Bartın'ın ekonomik potansiyeli, genç girişimcilerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri ile Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan projeler sunuldu. Ayrıca, genç girişimcilere yönelik düzenlenen destek programları ve teşvikler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Hüseyin Alp Akın, "Bartın olarak ülkemizin geleceğine katkı sağlamak istiyoruz. Adalet Bakanımız ve Milletvekillerimizle gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar, Bartın'ın potansiyelini ve genç girişimcilerin sorunlarını iletmek adına önemli bir adımdı. Bu diyaloglar, işbirliği ve çözüm odaklı bir oluşum sağladı. Elde ettiğimiz görüşme sonuçlarını ilimizde paylaşarak genç girişimcilere daha fazla fırsat yaratmak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.