Gelecek'ten Bartın çıkarması

Bartın'a gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente ve Kurucular Kurulu üyesi Yavuz Değirmenci, Bartın'da teşkilat, esnaf ve oda ziyaretlerinde bulundu.

Gelecek'ten Bartın çıkarması

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente ve Kurucular Kurulu üyesi Yavuz Değirmenci, Bartın’a geldi. Bartın ilk olarak parti teşkilatıyla bir araya gelem Genel Başkan Yardımcısı Metne, daha sonra Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ile birlikte Hendekyani esnafını ziyaret etti. Daha sonra Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Halil Balık’ı ziyaret eden Metne, yaklaşık 2 ay önce vefat eden teşkilat üyeleri Cengiz Canayaz’ın ailesine taziyede de bulundu.

“Değişim rüzgarı Bartın’da da hissediliyor”

Esnaf ziyaretlerinde esnafla bol bol sohbet eden Mustafa Mente; Bartın'a birkaç kez geldiğini, Bartın'ı tanıdığını, yürekli insanların yaşadığı bir şehir olduğunu, Bartınlı hemşerilerinin  gösterdiği yakın ilgiden de memnun olduğunu dile getirerek Türkiye genelinde başlayan değişim rüzgarını Bartın'da da hissettiğini ve Bartınlının temiz siyaset, dürüst siyaset, ahlaklı siyaset özlemini sandıkta kendi iradesiyle çözeceğini hissettiğini dile getirdi. 

Kurtkaya: “Gelecek Partisi için Bartın çok önemli”

Yasemin Dora Kurtkaya ise  "Daha kurulalı iki yıl olan bir parti ilimizde iki sefer Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu, 10 Genel Başkan Yardımcılarımızı ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu da Bartın'ın Gelecek Partisi için ne kadar önemli bir il olduğunun göstergesidir. Gelecek Partisi iktidarında Bartın hak ettiği yatırımları alacaktır. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Mente'ye, teşkilatımıza ve  hemşerilerimize gösterdiği yakın ilgiden, ilimize duyduğu bu sevgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.