Gelecek Partisinden Hergün'e 13. Yıl ziyareti

Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve partililer, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman'ı ziyaret ederek Hergün'ün kuruluşunun 13. Yılını kutladı.

Gelecek Partisinden Hergün'e 13. Yıl ziyareti

Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve partililer, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’ı ziyaret ederek Hergün’ün kuruluşunun 13. Yılını kutladı. Ziyarette Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı İsmail Eser, Merkez İlçe Başkanı Erdem Bensiz ve Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Beyza Tüten de yer aldı. sohbet havasındaki ziyarette Başkan Kurtkaya “Kuruluşunuzun 13. Yılını canı gönülden kutlarım.  Hergün gazetesi ilgi ve merakla takip ettiğimiz bir gazetemiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilkeli, doğru, tarafsız ve objektif haber anlayışıyla yayın yapacağınıza yürekten inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihal Karaman ise “Bugüne kadar siz değerli halkımızın sayesinde var olduk. İnşallah bundan sonra yine sizlerin ve halkımızın var olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.