Gelecek Partisinde olası erken seçim toplantısı

Gelecek Partisi Bartın İl Teşkilatı, parti genel merkezinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelerek toplantı yaptı. Toplantıda Bartın'daki çalışmalar ve Bartın'ın genel durumu görüşüldü.

Gelecek Partisinde olası erken seçim toplantısı

Gelecek Partisi Bartın İl Teşkilatı, Ankara Genel Merkezinde Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile toplantı gerçekleştirdi. Türkiye genelindeki tüm il başkanları ile ayrı zamanlarda performans değerlendirmesini yaparak olası bir erken seçimi de dikkate alarak il başkanlarına saha çalışmalarında dikkat edilmesi gereken konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Davutoğlu Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ile birebir görüşme sonrası, beraberindeki heyet ile de Bartın'ı görüştü. 

Toplantıda yer alan Genel Merkez Teşkilat Başkanı Selim Temurci Türkiye’de bir ilk olan Partimizin BİLGE SİSTEMİ ile tüm çalışmaların depolandığı ve takibinin yapıldığının altını çizdi; Genel Başkanımız ile tüm illerin bölge ve il koordinatörlerinin de hazır bulunduğu il başkanları ile birebir değerlendirme toplantılarını gerçekleştirdiklerini ve bu toplantılarda illerin çalışmaları hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığını, illerin ilçeler ile koordinasyonu ve performanslarının masaya yatırıldığını dile getirdi.

Davutoğlu’ndan teşkilatlara seçime hazırlık uyarısı

Genel Başkan. Ahmet Davutoğlu, ziyaret edilen Bartın ili ve ilçelerinde halkın teveccühü ve ilgisine yönelik memnuniyetini dile getirdi. Ülkenin her an bir seçim atmosferine girebileceğini ve teşkilatların buna hazırlıklı olması gerektiğini genel merkez teşkilat başkanlığı, bölge-il koordinatörlerinin bu süreci takip ettiklerini birlikte ekip halinde çalışmaları gerektiğini vurguladı. İlerleyen sürecin partinin lehine olduğunu ve iktidara adım adım yürüdüklerini dile getirdi. "Bartınlı hemşehrilerimizden de bu iktidar yürüyüşüne büyük bir katkı bekliyorum" dedi.