Gelecek Partisi, 2. Kuruluş yılını kutladı

Partisinin 2. Kuruluş yıldönümünde konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'İktidar baskıları da, medya ambargoları da, ismimizin yer almadığı anket formlarıyla kamuoyu yönlendirmesi yapan anket manipülatörleri de bizi engelleyemez. Bir gün onlar da Gelecek gerçeğini görmek zorunda kalacaklar' dedi. Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve il teşkilatı da İstanbul'da gerçekleşen kutlamalara katıldı.

Gelecek Partisi, 2. Kuruluş yılını kutladı

Gelecek Partisi Kuruluşunun ikinci yıldönümünü İstanbul'da gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi 2. Kuruş yıldönümünü İstanbul'da Yahya Kemal Beyatlı salonunda coşkuyla kutladı. Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya Teşkilatı da kutlamalara katıldı.  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, programda şunları söyledi:

“Ülkenin karamsarlığa boğulduğu, herkesin içine kapanarak “bizim adımıza gür bir sesle haykıracak kimse yok mu?” dediği bir dönemde cesaretle ve samimiyetle “biz varız, biz varsak bu ülkenin Geleceği vardır” diyerek ayağa kalkan partimizin değerli kurucuları, Bu gür sesi her türlü baskı altında aziz vatanın her bir köşesine taşıyan değerli il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, köy, mahalle, belde ve sandık temsilcilerimiz, Gençliğin dinamizmini, kadınlarımızın bitip tükenmeyen azmini Gelecek yolculuğumuza taşıyan Gençlik ve Kadın Kolları üyelerimiz,Onurumuzun ve ufkumuzun yegane teminatı olan Gelecek Gönüllüsü yol arkadaşlarım, Değerli Vatandaşlarım,

Partimizin ikinci kuruluş yıldönümü münasebetiyle hepinizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum.

“Gelecek gerçeğini görmek zorunda kalacaklar”

Allah’ın rahmeti ve bereketi aziz ülkemizin üzerine olsun.

Bundan iki yıl önce 152 kurucumuzla birlikte zorlu ama kutlu bir yola çıktık. Daha sonra bu kervana kadın, erkek, yaşlı, genç on binlerce vatan evladı umutla, azimle ve cesaretle katıldı. Kimimiz kurucumuz Mehmet Aşan dostumuz gibi menzili görmeden Hakka yürüdü; kimimiz Covid yatağından faaliyetleri sürdürmeye çalıştı, kimimizin evi kurşunlandı, kimimiz sokak ortasında çakalların saldırısına uğradı, kimimiz trol çaylaklarının baskısı ile ifade vermeye çağrıldı, kimimiz kendilerini rızkın sahibi zanneden gafillerce işimizi aşımızı kaybetti; özetle her türlü baskıya maruz kaldık. En sonunda kuruluş günümüz olan 12 Aralık için mutabakat sağladığım Haliç Kongre Merkezimizde yıldönümü kutlamamıza da, otobüsümüzün davet anonsu yapmasına da engel çıkarıldı. Onlara baskı, bize kararlılıkla direnmek, inançla yürümek düşer. İktidar baskıları da, medya ambargoları da, ismimizin yer almadığı anket formlarıyla kamuoyu yönlendirmesi yapan anket manipülatörleri de bizi engelleyemez. Bir gün onlar da Gelecek gerçeğini görmek zorunda kalacaklar.

“Düşün artık bu milletin yakasından”

İşte geçen sene büyük kongremizde haykırdığımız gibi buradayız ve buradan bu aziz ülkenin değerlerinden hareketle geleceğe yürümeye kararlıyız. Devleti yöneten sizsiniz. Bugün tek bir sent, tek bir kuruş bir yerden bir yere havale edilse tespit edilebilen küresel bir ekonomik sistem var. MASAK, BDDK, SPK ve ekonomik istihbarat birimleri elinizde. Eğer birileri böylesi bir operasyon düzenliyor da siz faili tespit edip ilan edemiyor ve cezalandıramıyorsanız acizsiniz. Yok eğer böyle bir odak yok da siz kendi beceriksizliğinizi, cehaletinizi örtmek için bunları uyduruyorsanız halkı aldatıyorsunuz. Her iki durumda da meşruiyetinizi kaybetmişsiniz demektir, düşün artık bu milletin yakasından.”  

Kurtkaya: “Gelecek Partisi  seçmenin değişmeyen adresi olacaktır”

2. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla yapılan programı değerlendiren Gelecek Partisi Bartın  İl Başkanı Yasemin Dora Kurtakaya “Artık salonlara, meydanlara sığmıyoruz. Bunun nedeni milletimizin, adalet demokrasi, refah, eşitlik, siyasi ahlak istemesidir. (ADRES) siyasetin ülke yönetimindeki düsturu olacak, Gelecek Partisi ise, seçmenin değişmeyen adresi olacaktır” dedi.