Gasilhanede geri sayıl başladı

Bartın Belediyesi tarafından 23 Temmuz 2020 tarihinde temel atma töreni ile yapım çalışmaları başlatılan Gasilhane Projesi, Ekim Ayı'nda hizmete giriyor.

Gasilhanede geri sayıl başladı

 

Bartın Belediyesi bir projeyi daha halkın hizmetine sunuyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan ve 23 Temmuz 2020 tarihinde temel atma töreni ile yapım çalışmaları başlatılan Gasilhane’de sona yaklaşıldı. 8 adet morg, 1 bayan, 1 erkek yıkama alanı, ibadethane, bekleme salonu, garaj ve depo alanını bünyesinde barındıran Gasilhane Projesi, Ekim Ayı'nda hizmete sunulacak.

“Halkımıza Büyük Kolaylık Sağladık”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Cenaze hizmetleri bizlerin en önemsediği hizmetlerden bir tanesi. Vatandaşlarımızın en zor zamanları bir yakınlarını kaybettikleri anlardır. Bartın Belediyesi olarak halkımızın en kötü anlarında da yanlarında olmak, bir nebzede destek vermek amacıyla göreve geldiğimiz günden itibaren cenaze hizmetlerimize yenilikler kattık. İlk olarak araç sayımızı artırarak ücretsiz cenaze nakli gerçekleştirmeye başladık. 6 cenaze aracımızla Türkiye’nin her yerine ücretsiz cenaze gönderip-getirerek bu konuda halkımıza büyük kolaylık sağladık. Bu kapmsada da 2020 ve 2021 yıllarında toplam 674 bin 337 km. yol katettik.Bu hizmetimizin yanı sıra belediyemize kazandırdığımız tabureler ile cenaze evlerine de hizmet götürüp, cenaze evlerine de ikramlar gönderiliyoruz.

“Hizmetlerimize Bir Yenilik Daha Ekliyoruz”

Şimdi ise bu hizmetlerimize bir yenilik daha ekliyoruz. 23 Temmuz 2020 tarihinde temel atma töreni ile yapım çalışmalarını başlattığımız Gasilhane Projemizi Ekim Ayı'nda halkımızım hizmetine sunacağız. İçerisinde 8 adet morgu, 1 bayan, 1 erkek yıkama alanı, ibadethane, bekleme salonu, garaj ve deposu bulunduran projemiz ile cenaze hizmetlerimize bir yenilik daha eklemiş olacağız. Belediyemizce cenaze sahiplerine ücretsiz temin edilen tahta ve kefen hizmetimiz de yine buradan yapılmaya devam edecek. Bartın Belediyesi olarak halkımızın her anında yanında oluyor, bu kapsamda da yeni projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.