Fırıncoğlu, resmi başvuruyu yaptı

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, MHP Bartın Teşkilatı ve MHP'nin diğer belediye başkan adaylarıyla birlikte Ankara'ya giderek parti Genel Merkezine resmen adaylık başvurusunu yaptı.

Fırıncoğlu, resmi başvuruyu yaptı

MHP Bartın Teşkilatı ve MHP’den Belediye Başkan Adayları, resmi başvurularını yapmak üzere MHP Genel Merkezine gitti. 31 Mart’taki yerel seçimlerde aday olan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Ulus Belediye Başkan Adayı Muammer Çakır, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Bartın Belediyesi Eski Başkanı Cemal Akın dahil 100 kişilik bir ekiple Genel Merkezde resmi başvurunu yaptı.

Özçelik: “Bartın’ımıza ve ülkemize hayırlı olsun”

Parti binası önünde adaylar ve teşkilat üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özçelik “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı olarak teşkilatlarımızla beraber bitmiş olan çalışmalarımıza uygun olarak belediye başkan aday adaylarımızın başvuruları için Genel Merkezimize geldi. Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımıza iletilmek üzere başvurularımızı yapacağız. Bartın’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olur inşallah” dedi.

MHP Bartın Teşkilatında resmi başvuru bu şekilde gerçekleştirilirken Bartın’da seçimlere Cumhur İttifakıyla girilip girilmeyeceği konusunun 15 Aralık Cuma günü netleşmesi bekleniyor.