Fırıncoğlu'nun hedefi büyük projeler

Bartın'da Cumhur İttifakıyla seçime giren MHP Bartın Teşkilatı, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu'nun ittifak adayı olduğunu resmen duyurdu. MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Fırıncıoğlu'nun adaylığını 'Bartın MHP ile 3 dönem tanıştığı üretken belediyecilik anlayışıyla Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bey ile 31 Mart'ta yine devam edecek. AK Parti, Cumhur İttifakı ruhuyla böyle bir çalışma şekliyle aday çıkarmadılar. Onların bütün destekleri Milliyetçi Hareket Partisinden yana olacak. İnşallah Bartın halkı geçmiş dönemlerde mahcup olmadı, bundan sonrada mahcup olmayacak' sözleriyle açıklarken Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu 'Bundan sonra Cenab-ı Allah bana bu görevi nasip ederse Belediye Başkanı olarak Cumhur İttifakıyla arkamda bu gücü hissettikten sonra büyük projeler düşünüyorum. Bundan sonra yapacağım şey Bartın için çalışmak, başarmak, başarmak, başarmak. Başka hiçbir şansım yok' dedi.

Fırıncoğlu'nun hedefi büyük projeler

Bartın’da Cumhur İttifakıyla seçime giren MHP Bartın Teşkilatı, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu’nun ittifak adaylığı Gazhane’de düzenlediği kahvaltıyla kamuoyuna duyurdu. Kahvaltıda MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu ve Başkan Fırıncoğlu başta olmak üzere MHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Ölçek, Bartın Belediye Meclis Üyesi Tuncay Maden ve teşkilat üyeleri de yer aldı. MHP’nin Bartın’da adaylarının netleştiğini ifade eden Başkan Özçelik  “Bugün burada Milliyetçi Hareket Partisinin 31 Mart Mahalli İdare Seçimlerindeki netleşmiş olan adayımız Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Beyi sizler vesilesiyle Bartın halkına tanıtmak ve netleştirmek üzere toplandık. 31 Mart Mahalli İdare Seçimleri için siyasi partiler adaylıklarını netleştirerek hazırlıklarını yapıyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi de hazırlıklarını yaparak her geçen gün ilerleme kaydeden bir parti. Hasankadı ve Kumluca’da mevcut Belediye Başkanlarımız ile Kocağız’da geçmiş dönem 11 oyla seçimi kaybetmiş olan Savaş Buyurman Bey ile Abdipaşa’da 34 oyla seçimi kaybetmiş olan İsa Tuncer kardeşimiz ile adaylıklarımızı açıkladık. Kardeşlerimiz çalışmalarına başladılar. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışından memnun olan bölge halkının tekrar yeniden belediyelerimize kazandırarak tanıştırmak için elimizden gelen gayreti mahcup olmadan göstereceğimizi ifade etmek istiyorum.” Dedi.

Özçelik: “Bartın kaybetmeyecek, kazanacak”

Başkan Özçelik konuşmasının devamında Bartın halkının geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu seçimde de mahcup olmayacağının altını çizerek şunları söyledi;  “Türkiye’de 24 tane belediyede Cumhur İttifakı ruhu söz konusu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin oluşturduğu bu birliktelik, bu seçimde de devam ediyor. MHP olarak 24 belediyenin Türkiye’de ki il belediyelerini destekleme kararı aldı Genel Başkanım. Cumhur İttifakında kalması için elimizden gelen gayreti tüm teşkilatlarımızla göstereceğimiz ifade ettik. Bartın’da da bir değişiklik oldu. Türkiye’de ki 5 ilden biride burada bir hakkını kullandı. Dedi ki, ‘Bartın bizde kalmalı’. Recep Tayyip Erdoğan tekdir buyurdular, uygun gördüler ve Bartın MHP ile 3 dönem tanıştığı üretken belediyecilik anlayışıyla Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bey ile 31 Mart’ta yine devam edecek. AK Parti,  Cumhur İttifakı ruhuyla böyle bir çalışma şekliyle aday çıkarmadılar. Onların bütün destekleri Milliyetçi Hareket Partisinden yana olacak. İnşallah Bartın halkı geçmiş dönemlerde mahcup olmadı, bundan sonrada mahcup olmayacak. Halkta karşılığı olan, çok çalışkan Belediye Başkan adayımız var. Bartın kaybetmeyecek, Bartın kazanacak.”

Fırıncıoğlu; “Başarmaktan başka hiçbir şansım yok”

Mevcut Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu da konuşmasında eşinin rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerini ileterek; “Bundan sonra yapacağım şey Bartın için çalışmak, başarmak, başarmak, başarmak. Başka hiçbir şansım yok. Bana sormak istediğiniz bir şey varsa kişilerin siyasi görüşü her ne olursa olsun hangi partinin mensubu olurlarsa olsunlar bir oya ihtiyacım var” dedi.

“Büyük projeler düşünüyorum”

Cumhur İttifakının adayı olarak girdiği bu seçimi kazandığı takdirde büyük projeler gerçekleştirmek istediğini kaydeden Fırıncoğlu şöyle devam etti:

24 sene bir fiil hizmet ettim. Hizmet ettiklerimin içerisinde Sayın Cemal Akın’ın çalışkan olduğunu gördüm. Birilerinin ahbap-çavuş ilişkisiyle anamla, gadunumla gün geçirdiğini gördüm. Ben dün gece 01.30’da çıktım Bartın’da hizmet nerede noksan onun peşindeydim. 3.30’da eve girdim. Belediyecilik mükemmel bir iş. Orada oturduğunuzda hiçbir sıkıntı yok. Zile basıyorsunuz. Çay gelsin. Kahve gelsin. Meşrubat gelsin. Oradan baktığınız zaman hiçbir sorun da yok. Esas sorun, bir gün ertelediğin, iki gün ertelediğin, üç gün ertelediğin, yarın karşına dağ gibi geliyor. Düzgün, sorunları çöze çöze bugüne geldik. Belediyenin bütçesi 5 liraysa bunun 4 lirasını işçiye dağıtıyorsun, geriye kalan 1 lirayla da yapabileceğin şeyler belli. Bundan sonra Cenab-ı Allah bana bu görevi nasip ederse Belediye Başkanı olarak Cumhur İttifakıyla arkamda bu gücü hissettikten sonra büyük projeler düşünüyorum. Kozcağız’dan İl Emniyet Müdürlüğünün oraya kadar 15 dakikada geliyoruz. Oradan Kemerköprü’ye yarım saatte geliyoruz.

“Canımın son damlasına kadar çalışmak zorundayım”

Bu şehrin sorunları çok büyük ama bu sorunları çözebilmek içinde güç gerekli. Ben kendi hırsım için Belediye Başkanlığına aday olsaydım Cemal Başkan burada ona milletvekili adayı olmaması için yalvardım. Ama takdir böyleymiş. Cemal Bey istifa etti. Bugün buraya geldim. 3 ay görev sürem var. 3 ay içerisinde canımın son damlasına kadar çalışmak zorundayım. Ondan sonra 5 sene bana görev verirseniz sonuçta Bartın kazanacak. Tüm bu ittifakın paydaşlarının bize sahip çıkacaklarını biliyorum.

“Şimdi kendim oy için istiyorum”

Sayın Bakanımıza, Sayın Milletvekilimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ben burada onların gölgesi olacağım. Sonuçta kazanan Bartın olacak. Ben buraya Belediye Başkanı olmak için gelmedim. Bartın’a hizmet etmek için geldim. Benim Belediye Başkanı olma hırsım olsaydı 1994 senesinde 250 oyla seçimi kaybettiğimde yerimi Rıza Yalçınkaya’ya vermezdim. Ben hayatım boyunca kendime bir şey istemedim. Bir dönem Oğuz Pir için oy istedim.  İki dönem Rıza Yalçınkaya için istedim. Üç dönem Cemal Akın’la beraber oldum. Şimdi kendim oy için istiyorum. Hakkınızı helal edin. Bana güveniyorsanız ben sizin güveninizi boşa çıkarmayacağım. İnanın buna.”

 

Fırıncoğlu'nun hedefi büyük projeler
Fırıncoğlu'nun hedefi büyük projeler
Fırıncoğlu'nun hedefi büyük projeler
Fırıncoğlu'nun hedefi büyük projeler
Fırıncoğlu'nun hedefi büyük projeler