Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'

Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden Cumhur İttifakı'nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, İlçe Seçim Kurulu'na gelerek Bartın Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu. Fırıncıoğlu Bartın adiyesinin önünde kendisini bu göreve  layık gören Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'

 

Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,  Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu, MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve parti teşkilatlarının da hazır bulunduğu AK Parti İl binasında  değerlendirmelerde bulundu. Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, sürecin hayırlı olmasını diledi.

“Süreç Bartın’ımıza hayırlı olsun”

Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, İlçe Seçim Kurulu’na gelerek Bartın Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusu sonrasında, “Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı olarak başvurumu yaptım. Bu başvurumun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Cumhur İttifakının adayı olmaktan mutluyum ve gururluyum. Sorumluluğumun büyük olduğunu biliyorum. Bu sorumluluğun bilinciyle vizyon projelerimizi el birliğiyle hayata gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımızın gücü, vatandaşlarımızın desteğiyle bu ipi göğüsleyeceğimizden hiç şüphemiz yok. Süreç Bartın’ımıza hayırlı olsun" dedi.

 

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı ile istişare toplantısına katıldı”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı ile istişare toplantısına katıldı.  Başkan Fırıncıoğlu,” Şehrimize değer katacak projeleri hayata geçirmek daha iyi hizmet için çalışacağız”dedi.

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıda 31 Mart Mahalli İdari seçimleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu; “AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı ile istişare toplantısında bir araya geldim. AK Parti Bartın İl Başkanı Sayın Yaşar Arslan’a, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sayın Evren Ayvaz ve değerli Kadın Kolları Teşkilatına teşekkür ediyorum. Şehrimize değer katacak projeleri hayata geçirmek, milletimize daha iyi hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız” dedi.

Dilenenlere  göz açtırmadılar

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde vatandaşların duygularını istismar ederek dilenenlere yönelik yapılan denetimler sıklaştırıldı.

Yapılan denetimlerde il dışından şehrimize gelerek dilendiği tespit edilen dilencilere cezai işlem uygulandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Zabıta Müdürlüğümüz tarafından kent merkezinde vatandaşlarımızın duygularını istismar ederek dilenenlere yönelik operasyon düzenlendi. İl dışından geldikleri tespit dilen dilenciler yakalanarak, cezai işlem uygulandı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz bu yönde çalışmalarını devam ettirecektir” dedi.

Fırıncıoğlu’ndan hastane ziyareti

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Özel Aktıp Hastanesi’ni ve Bartın Yaşam Tıp Merkezi’ni ziyaret etti.  Personellerle sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Fırıncıoğlu, tedavi için hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarına da acil şifalar temennilerinde bulundu. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Bölgemizin önemli hastaneleri arasında yer alan Özel Aktıp Hastanesi ve Bartın Yaşam Tıp Merkezi’ni ziyaret ettim. Hastane çalışanlarıyla sohbet ederek, işlerinde kolaylık diledim. Özel Aktıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sevban Karakoç ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Refik Akmaz’a ve Bartın Yaşam Tıp Merkezi Şirket Müdürü Dr. Sayın Hüsamettin Ergin’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri Başladı

Bartın Belediye Başkan Vekili Tuncay Maden, Belediye İş Sendikası ile kadrolu işçilerin Toplu İş Sözleşme görüşmelerine başladı. Başkan Vekili Maden, Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Sayın Osman Karataş, Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek, sözleşme taslağı üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan Vekili Maden; “Belediyemizde görev yapan kadrolu işçilerimiz için Belediye İş Sendikası ile Toplu İş Sözleşme görüşmelerine başladık. Katılım sağlayan sendika temsilcilerine teşekkür ediyorum. Sürecin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“Fırıncıoğlu Esentepe mahallesinde”

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Esentepe Mahallesi’ne misafir oldu. Bartın Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri ve yeni planlamaları anlatarak mahalle sakinleriyle istişarelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, vatandaşların talep ve önerini dinledi. Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Esentepe Mahallemizde değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz ve yeni planlanan projelerimizi anlattık. Gayretimiz hemşehrilerimizin mutluluğuna vesile olmak. Bunun için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki, vatandaşlarımızın destekleriyle birlikte daha güçlü yarınlar inşa etmeye devam edeceğiz. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Fırıncıoğlu’ndan pazaryeri ziyareti

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Kapalı Pazaryeri esnafını ziyaret etti.  Pazaryeri esnafının talep ve önerilerini dinleyen, onlara hayırlı işler ve bol kazançlar temennilerinde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, Pazaryerine alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu; “Bugün şehrimizin ekonomisine katkıda bulunan esnaflarımızla bir araya geldim. Kapalı Pazaryeri’nde esnaf ziyaretinde bulunarak, bol ve bereketli kazançlar diledim” dedi.

Ulusal marketlere denetimlerimiz aralıksız devam edecek

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde faaliyette bulunan zincir marketlere yönelik denetim gerçekleştirildi.  Yapılan denetimler sonucunda ulusal bir markete çeşitli sebeplerden dolayı cezai işlem uygulandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “ Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları açısından kent merkezinde denetimlerimize aralıksız devam ediyoruz. Zabıta Müdürlüğümüz tarafından faaliyette bulunan zincir marketlere yönelik gerçekleştirilen denetimler devam ediyor. Yapılan denetimler sonucunda ulusal bir markete çeşitli sebeplerden dolayı cezai işlem uygulandı. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

Tuncay Maden, bereketli kazançlar diledi

Belediye Başkan Vekili Tuncay Maden, Kırtepe Mahallesi Yukarı Çarşı Caddesi'nde ticaret hayatına başlayan Bab Case adlı iş yerinin açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Vekili Maden, işletme sahipleri Alper Bıçakçıoğlu ve Busenur Karagöz'e Bereket Duası tablosu hediye etti. Katıldığı açılış töreni ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Vekili Maden; “Ticaret hayatına başlayan Alper Bıçakçıoğlu ve Busenur Karagöz'e ait “Bab Case” adlı iş yerinin açılış törenine katıldı. Yeni açılan iş yerinin hayırlı olmasını diliyor, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

“Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız

Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilatıyla istişare toplantısında bir araya geldi. 31 Mart seçimlerinden Cumhur İttifakı’nın gücüyle ve teşkilatların gayretiyle başarıya ulaşacaklarından emin olduğunu belirten Başkan Fırıncıoğlu, destek veren herkese teşekkür etti. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilatımızla istişare toplantısında bir araya geldik. Teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakının gücüyle şehrimizi daha ileriye taşımak için 31 Mart’ta başarıya ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. 

 

 

 

 

Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'
Fırıncıoğlu'Kazanan Bartın olacak'