Fırıncıoğlu, Bartın basınıyla buluştu

Bartın'daki basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Yemeğe Belediye Başkan Yardımcıları, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, MHP'li Meclis Üyeleri de katıldı.

Fırıncıoğlu, Bartın basınıyla buluştu

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın’daki basın mensuplarıyla bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Düzenlenen yemek programına, Başkan Fırıncıoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, MHP’li Meclis Üyeleri ile ulusal basın temsilcileri ve yerel medya çalışanları katıldı.

Basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Fırıncıoğlu, çok zor ve kutsal bir görevi icra eden basın mensuplarının toplumu aydınlatma sorumluluğu taşıdığını söyledi. Kamuoyunun basın sayesinde doğru ve güvenilir bilgilere ulaştığını belirten Fırıncıoğlu, gelişen teknolojiyle birlikte iletişim kanallarının çeşitlendiğini ve değiştiğini ifade etti.

“2024 sizler için umut verici olsun”

Sosyal medyanın da yaygın kullanımıyla bilginin daha hızlı bir şekilde yayıldığını dile getiren Başkan Fırıncıoğlu, “Şehrimizde özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımızın daha güzel şartlarda halkımızı bilgilendirmesi adına 2024 yılının onlar için umut verici olmasını temenni ediyorum. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Yazılı ve görsel medya, toplumsal bilinci artırmak ve güçlendirmek, kamu yararını her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulması açısından olmazsa olmazlarımızdan birisidir. Vatandaşımızın doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak adına zaman, mekan gözetmeksizin cefakârca çalışan, ilimize değerli katkılar sağlayan tüm basın emekçilerimize teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile tüm basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın mensuplarımızı rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına en kalbi duygularımla sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, eşi ile birlikte masaları tek tek ziyaret ederek basın mensuplarıyla yakından ilgilenirken sohbet etti.