Feyzioğlu, Bartın'a geldi

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, yeni Bartın Adalet Sarayı'nda baro için ayrılan bölümü gezerken baronun eğitim taleplerini not etti.

Feyzioğlu, Bartın'a geldi

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, beraberindeki TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin ile Bartın Barosu Başkanı Ferhat Parlatır ve Yönetim Kurulu üyeleri ile TBB delegeleriyle bir araya gelirken, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ve Bartın Adli Yargı İlk Derece Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan’ı ziyaret etti.TBB heyeti, yeni adliyede baro için ayrılan bölümü gezerken, baronun eğitim taleplerini de not etti.

TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin ile birlikte Bartın’a gelen Feyzioğlu, Bartın Barosu Başkanı Av. Ferhat Parlatır tarafından karşılandı.

Feyzioğlu, Parlatır ile Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ve Bartın Adli Yargı İlk Derece Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan’ı ziyaret etti.Feyzioğlu, daha sonra Baro Başkanı Ferhat Parlatır ile baroda görüşerek, kendisine plaket takdim etti. TBB heyeti, yeni Bartın adliyesinde baro için ayrılan bölümü gezerken, baronun eğitim taleplerini de not etti.

Feyzioğlu’na, TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin de eşlik etti.