eTwinning Projesi tanıtıldı

Doğanın Sesine Kulak Ver eTwinning projesini tanıtmak amacıyla Bartın Borsa İstanbul Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

eTwinning Projesi tanıtıldı

 

 Doğanın Sesine Kulak Ver eTwinning projesini tanıtmak amacıyla Bartın Borsa İstanbul Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Pınar Sayar, İngilizce Öğretmeni Selda Koç ve öğrenciler İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz’ı ziyaret etti.

 

Ziyarete, Polis Eşleri Derneği Bartın Şube Başkanı Nilgün Korkmaz da eşlik etti. Kardeş ülke Azerbaycan ile ortak yürütülen, Türkiye'nin farklı illerinden de öğretmenlerin yer aldığı eTwinning projesi ile çocuklara doğa sevgisinin aşılanması ve çevre koruma bilinci kazandırılmasını hedeflendiklerini belirten öğretmenler proje kapsamında gerçekleştirilecek yürüyüş etkinliğine davet etti.

 

Başkan Fırıncıoğlu da projeye destek verdi

 

Geçtiğimiz günlerde Doğanın Sesine Kulak Ver eTwinning projesini tanıtmak üzere Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’da ziyaret edildi. Başkan Fırıncıoğlu projeye destek verdiğini ifade ederek; “ Bu tür projelerin geleceğimiz olan çocuklarımızın hayata daha donanımlı hazırlanmalarına ve ilimizin eğitim kalitesine olumlu katkılar sunduğunu belirterek “Doğanın Sesine Kulak Ver” eTwinning proje ekibine çalışmaları ve ziyaretleri için teşekkür ederim.