Esnaf Odası Başkanlarından Hergün'e kutlama ziyareti

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sinan Amasralı ve Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman'ı ziyaret ederek Hergün'ün kuruluşunun 13. Yılını kutladı.

Esnaf Odası Başkanlarından Hergün'e kutlama ziyareti

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sinan Amasralı ve Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’ı ziyaret ederek Hergün’ün kuruluşunun 13. Yılını kutladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Amasralı “Öncelikle gazetenizin kuruluşunun 13. Yılı kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Bizler ülke gündemini nasıl ki ulusal yayın yapan gazetelerden ya da haber kuruluşlarından öğreniyorsak görev yaptığımız bölge halkının sıkıntıları, dertlerini, mutluluklarını, ihtiyaçlarını da siz değerli yerel basın kuruluşlarından öğreniyoruz. İlimizdeki gelişmeleri ya da ilimizin neye ihtiyacı olduğunu yine sizin vasıtanızla öğrenebiliyoruz. Bunun için yerel gazetelerimizin önemi bizim için çok büyük. Ben ilkeli, tarafız, objektif ve doğru habercilik anlayışla bundan sonraki yayın hayatınızda da başarılar diliyor ve daha nice uzun yıllar geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Tepe: “Başarılarınızın devamını diliyorum”

Bartın Hergün Gazetesi’nin önemli yerel basın kuruluşları arasında yer aldığını ifade eden Ayhan Tepe ise “Sayın Başkanımızın dediği gibi bende sizlerin kuruluşunun 13. Yılı kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Gazeteniz ilimiz yerel basınında ilgi ve merakla takip edilen gazetelerden bir tanesi. Dolayısıyla bizlerde yayınlarınızı yakından takip ediyoruz. Gerçekten 12 yıl boyunca  yerel şartlarda bir gazetenin yayın hayatını sürdürebilmesi zor bir iş. Bu nedenle sizler bizim gözümüzde zoru başarıyorsunuz. Üstelik sadece gazeteci olarak değil aynı zamanda bir kadın olarak ta bunu yapıyorsunuz. Sizleri gönülden tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bartın halkı başta olmak üzere toplumun her kesiminin desteğiyle  bugüne geldiklerini dile getiren Nihal Karaman ise Sinan Amasralı ve Ayhan Tepe’ye ziyaretleri için teşekkür etti.