Ensar Vakfından Aşçı'ya ziyaret

Ensar Vakfı'ndan Aşçı'ya kutlama ziyareti Ensar Vakfı İl Başkanı Murat Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kuloğlu, Ahmet Güneş, Levent Aslan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ensar Vakfından Aşçı'ya ziyaret

Ensar Vakfı’ndan Aşçı’ya kutlama ziyareti Ensar Vakfı İl Başkanı Murat Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kuloğlu, Ahmet Güneş, Levent Aslan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aşçı’ya görevinde başarılar dileyen Yıldırım, her zaman destekçileri olacaklarını ifade etti. Müdür Aşçı’da Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti. Yıldırım ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Ensar Vakfının insani değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek amacıyla, nitelikli akademik çalışma ve sürekli proje geliştirerek, özelde gençler olmak üzere toplumun tüm sosyal katmanlarına eğitim, yayın, organizasyon faaliyetleri ile hizmet sunan bir vakıf olduğunu ifade etti.

Yıldırım:” Vakfımız eğitim desteği sağlamak gayretindedir”

 Gereken desteği sağlayacağız Yıldırım, “Vakfımız, uzman olduğu alanlarda teorik ve pratik çalışmalar yapmak, bu konuda araştırma yapanları desteklemek, öğretmen ve öğretmen adayları ile üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlamak gayretindedir. Bilgiyi bu günden yarına sağlıklı bir şekilde ulaştırmanın sorumluluk ve bilinciyle, çalışma alanı içine giren konularda ‘bilgi ve verilerin toplandığı bir merkez olmak’ yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlemekte ve bütün faaliyetlerini bu amaç doğrultusunda gerçekleştirmektedir. Bu bilgiler ışığında eğitim alanında paydaş olduğumuz kurumlarla da koordineli faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı’yı da ziyaret ederek kendilerine başarılar diledik. Müdürümüze Bartın’da yapacağı çalışmalarda başarılar diliyor, kentimiz için yürütülecek çalışmalarda vakıf olarak gereken desteği vereceğimizi taahhüt ediyoruz” dedi.