ELFF Finans'ta Gülben Ergen'li açılış heyecanı

Ünlü Sanatçı Gülben Ergen'in katılımıyla 26 Ağustos'ta açılacak olan ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi'nin sahibi Enes Eser, açılışa tüm Bartın halkını davet etti. Aynı günün akşamı Gülben Ergen ve Cüneyt Tek'in Riverside Otel'de muhteşem bir konser de vereceğini ifade eden Eser, Ergen'in Bartın'da doğum gününü kutlayacağını da söyledi. Bu organizasyonun Bartın'ın tanıtımında önemli bir yer tutacağını dile getiren Eser, Bartınspor'a sponsorluk iddialarıyla ilgili açıklamalarda da bulundu.

ELFF Finans'ta Gülben Ergen'li açılış heyecanı

Bartın merkezli olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet veren ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin sahibi Enes Eser, çalışanlarıyla birlikte Bartın’daki gazetecilerle bir araya geldi. Riverside’daki kahvaltı sonrası gazetecilerin  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Eser, Ünlü Sanatçı Gülben Ergen ve Cüneyt Tek’in katılacağı ve sunuculuğunu da Ünlü Model ve Oyuncu Tuğba Altıntop’un yapacağı açılış ve konser programıyla ilgili bilgiler verdi. ELFF Finans’ın 26 Ağustos’taki açılışına tüm Bartın halkını davet eden Enes Eser, şöyle konuştu:

Gülben Ergen doğum günün Bartın’da kutlayacak

 “Kısmet olursa 26 Ağustos’ta hem firmamızın açılış programı vesilesiyle Bartın’ın tanıtımına katkı sağlayacak güzel bir organizasyon düzenledik. 26 Ağustos tarihinde, Halil Beyin kurduğu güzel mekanda organizasyonumuzu yapmayı tercih ettik. Tek sanatçının geldiği bir organizasyon değil, iyi bir organizasyon. Bartın’ın tanıtımı için iyi bir program. Çok iyi organize olduk, Halil Bey ve eşi Süheyla Hanım çok titiz davrandılar. Gelecek sanatçıların menajerleri de Bartın’ımıza gelmekten çok mutlu olduklarını dile getirdiler. 26 Ağustos tarihinde saat 15:30-16:00 gibi kendi ofisimizde bir açılış yapılacak, akşam ise 19:30 gibi Riverside Otel’de bir program yapılacak. Ofisimizin açılışı tüm açık olacak. Biletsiz bir şekilde tüm halkımız davetli olacak. Akşam yapılacak konser programına katılmak isteyenler ise bizim ofisimizden bilet alıp rezervasyon yapabilir.

“Bartın’ın tanıtımına çok büyük bir önem verdik”

 Bu organizasyon da bize Belediye Başkanımız Cemal Akın’ın, Ercüment Özçelik, Zabıta Müdürlüğü ekiplerine yürekten teşekkür ediyoruz. Biz burada ilin tanıtımına çok büyük bir önem verdik. Gülben Ergen’in de 25 Ağustos doğum günü, özellikle 26 Ağustos tarihinde burada olmak istediğini ve doğum gününü burada kutlamak istediğini ifade ettik. Bu noktada sizlerde bize çok destek oldunuz değerli basın mensubu arkadaşlar. İlimizin tanıtılması için çok yardımcı oldunuz, kalan sürede de gerekli yardımı sağlayacağınızı ümit ediyorum. Bizler her zaman basınımızın yanındayız, elimizden geldiğince. Şu ana kadar fedakârca yaptığınız tüm haberlerle içinde sizleri tebrik ediyoruz. Bundan sonra da hep beraber bu memleketin tanıtımında, bu memleketin daha iyi yerlere gelmesi içinde elimizden geleni yapacağız.”

Balık: “Güzel bir şekilde Bartın’ı temsil ederiz”

26 Ağustos tarihinde yapılacak Gülben Ergen konserine ev sahipliği yapacak olan Riverside Otel sahibi ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, organizasyonun Bartın’ın tanıtımına büyük katkı sunacağını dile getirerek; “Halil Balık; Böyle bir organizasyona bizi layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Layığıyla yapacağımıza inanıyorum, elimizden geldiğince misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlama dileğindeyiz. Burayı yaparken amacımız Bartın’ı tanıtmak, güzel işler yapmaktı. Bildiğiniz gibi de daha önce de bu organizasyonlar burada oldu. İnşallah hem bu hem de bundan sonraki organizasyonlarda burada güzel bir şekilde Bartın’ı temsil ederiz. Hem yerelden hem de dışarıdan gelen misafirlerimizi burada ağırlamak ve güzel bir müzik ziyafeti sunmak istiyoruz. Çok güzel olacağına da inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Eser: “21 Temmuz’da Bartınspor’la görüşme gerçekleştirdik”

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Enes Eser, Bartınspor’a sponsorluk iddialarıyla ilgili olarak da şunları söyledi:

 “Bartınspor bizim memleketimizin en büyük marka değeri. Çok önemli bir camia. Ben bir dönemde başkanlık yaptığım için gerçekten çok onur ve gurur duyuyorum. Bize il dışından bir öneri geldi, bizim de firmamızın bir reklam bütçesi var. Biz bununla alakalı gelen öneri sonrası oturduk düşündük. Bartınsporumuza destek olalım dedik. Bu noktada 21 Temmuz günü organize olacak şekilde değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızı davet ettik. Biz burada camiamıza destek olmak istediğimizi, bu noktada bir bütçe aktarabileceğimizi, burada hiçbir talebimizin olmadığını, sadece talebimizin ELFF Finans Bartınspor adının önünde bir engel var mı yok mu bunu ifade ettik.

“Bütçemizi 750 bine kadar zorlayabileceğimizi ifade ettik”

Bu noktada bizim 500 bine kadar bütçemizin olduğunu ama bunu camiamız için 750 bine kadar zorlayabileceğimizi ifade ettik. Bunu düşünmek değerlendirmek istediler. Salı gününe kadar bekledik bir şey gelmedi. Basın açıklamalarıyla alakalı kendilerine saygı duyuyoruz. Kendilerinin takdiridir. Biz yine camiamıza Bartınspor’umuza elimizden geldiğince şu an ki mevcut yönetimi de bundan sonra geleceklere de sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz. Biz Bartınlıyız, Bartınsporluyuz, Bartınspor’u seviyoruz. İnşallah iyi yerlerde görürüz. En büyük temennimiz Bartınspor’un başarılarıyla anılması. Bu nokta da mevcut yönetime de bundan sonraki yönetime de gerekli desteği vereceğiz. Kendilerine yaptıkları açıklama da saygı duyuyoruz. Yine bir desteğe ihtiyaç varsa biz her zaman göreve hazırız.”

 

ELFF Finans'ta Gülben Ergen'li açılış heyecanı
ELFF Finans'ta Gülben Ergen'li açılış heyecanı
ELFF Finans'ta Gülben Ergen'li açılış heyecanı
ELFF Finans'ta Gülben Ergen'li açılış heyecanı
ELFF Finans'ta Gülben Ergen'li açılış heyecanı
ELFF Finans'ta Gülben Ergen'li açılış heyecanı