Eğitim internetten yapılacak

Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tartı aletleri yetkili muayene servis adaylarına verilecek idari eğitimin 15 Ocak Cuma Günü internet üzerinden gerçekleştirileceğini açıkladı.

Eğitim internetten yapılacak

Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tartı aletleri yetkili muayene servis adaylarına verilecek idari eğitimin 15 Ocak Cuma Günü internet üzerinden gerçekleştirileceğini açıkladı. Müdürlük duyuruda “Tartı Aletleri Yetkili Muayene Servis Adaylarına Verilecek İdari Eğitim

4 Eylül 2013 tarihli ve 28755 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliğinin 4’üncü maddesine göre düzenlenecek idari eğitim, 15 Ocak 2021 Cuma günü internet üzerinden gerçekleştirilecektir” dedi.

Başvuru aşaması nasıl olacak?

Başvuru ve eğitim aşamasıyla ilgili de bilgiler veren Müdürlük şöyle devam etti:

Başvuru aşaması:

Eğitime katılacak        adayların 13 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 23:59’a

kadar https://diiitalbakanlik.sanayi.gov.tr/hizmetdetav?hizmetld=fffaf0f2-cfae-46lb-bd5d- 931d90bf44ed internet adresinden başvuru yapması gerekmektedir. Örnek başvuru ekranı aşağıda yer almakta olup; başvurunun geçerli olabilmesi için diploma ya da e-devletten alınacak mezuniyet belgesinin yüklenmesi zorunludur. Belirtilen tarihten sonra veya eksik/yanlış bilgiler          ile yapılan başvurular  kabul   edilmeyecektir.

Not: Başvurunun gerçekleştirilebilmesi için e-devlet sistemindeki e-posta adresinin ve telefon numarasının kayıtlı ve güncel olması gerekmektedir.

Eğitim Aşaması

Uygulamaya erişim sağlanacak internet bağlantısı en geç 14 Ocak 2021 Perşembe günü saat 13:00’a kadar adayların sistemde kayıtlı olan e-posta adreslerine gönderilecektir. (Bağlantı adresi kendisine ulaşmayan adaylar [email protected] e-posta adresinden ve 444 61 00 numaralı çağrı merkezinden tartı aletleri üzerine çalışan birime ulaşabilirler.) Eğitimin verileceği Zoom uygulamasını kullanmak için çalışır durumda olan kamera ve mikrofon donanımına sahip bir cihaz (bilgisayar, tablet vb.) kullanılmalıdır.

Eğitime bağlanmak için Zoom uygulamasına giriş yapılırken ad ve soyad bilginizin eksiksiz şekilde yazılması, eğitim sertifikanızın oluşturulması açısından önem arz etmektedir.

Eğitim Bilgileri

(Online) İdari Eğitim Tarihi: 15 Ocak 2021 Eğitim Saati: 09:00-12:00 ve  13:30-16:00”