Dursun 'Şehrin değerlerini araştıracağız'

Olağanüstü kongreyle Bartınspor'un yeni Kulüp Başkanı olan Kenan Dursun, ilk yönetim toplantısında görev dağılımını yaptı. Toplantıda Ekim ayında liglerin başlayacağını ve önlerindeki süreci iyi değerlendireceklerini ifade eden Kulüp Başkanı Dursun 'Biz bu şehrin değerlerini araştıracağız. Yani bu şehirde bulabileceğimiz maksimum seviyedeki miktarı yakalamak istiyoruz' dedi.

Dursun 'Şehrin değerlerini araştıracağız'

Bartınspor’un geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağanüstü kongresinde görevi devralan Kenan Dursun Başkanlığındaki yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi. Görev dağılımının yapıldığı toplantıda kaynak üretimi ve lige katılmayla alakalı çalışmaların değerlendirildiği Toplantı öncesi değerlendirmelerde bulunan başkan Kenan Dursun, “Bartınspor bu şehrin en önemli değeri ve markası. Bunun hepimiz farkındayız. Yönetim kurulunda olan arkadaşlarımızın her birisi zaten bu takımın geçmişte, yönetimde olan arkadaşlarımız bu durumu avantaj olarak değerlendireceklerini belirten dursun  tüm zorluklara rağmen  bu takımı lige hazırlayacaklarını O nedenle ilk toplantımızda yönetim kurulunda görev dağılımın yapılacağını bunun yanında ilave kaynak üretilmesiyle alakalı, hazırlık çalışmasını planlayacaklarını söyleyerek Ekim ayında ligler başlayacak. Önümüzdeki süreci de iyi değerlendireceğiz.” dedi.

“Üniversitemizden katkı alacağız”

Bartınspor’u birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerine ulaştıracaklarını ifade eden Dursun, “Ben kongre konuşmamda şunun altını çizmiştim. Biz bu şehrin değerlerini araştıracağız. Yani bu şehirde bulabileceğimiz maksimum seviyedeki miktarı yakalamak istiyoruz. Amatör spor kulüplerimizde iyi diyalog halinde olacağız. Bu toplantıdan sonra yapacağımız ilk toplantıda ben Amatör spor kulüpleriyle de bir araya gelmek istiyorum. ASKF dahil bütün bileşenlerle beraber bir yol haritası çizeceğiz. Onlarda olan envantere bakacağız. Bu takıma oradan alabileceğimiz katkı varsa, onları da almak istiyoruz. Önemli olan bu şehrin değerlerini bir yere taşıyabilmek. Değerlerimizle Bartın'da bir yere gelebilmek. Aslolan budur. Burada bir avantajımız daha var. O da Bartın Üniversitesi'nin Spor Bilimleri Fakültesi. Burada önümüzdeki günlerde lisanlı sporcular mutlaka kayıt yaptıracak. Lisanslı futbolcuları takip edeceğiz. Önce üniversitemizin hocalarıyla, diyalog içerisinde olacağız. Oradan da katkı almaya gayret edeceğiz. Sonuç itibariyle yerelden oluşturacağımız bir hamurla, buna dışarıdan katacağımız değerlerle, daha da tahkim ederek inşallah yeni bir dönemi başlatmış olacağız diye konuştu.

“Çalışmaların her aşamasını şeffaf bir şekilde paylaşacağız”

Şeffaf bir yönetim anlayışında hareket edeceklerini kaydeden Dursun, “Sayın Valimiz ve  ilimizin diğer bileşenleriyle yaptığı görüşmelerin son derece  olumlu. Önümüzdeki  süreçteki çalışmaların her  aşamasını Bartınspor camiasıyla şeffaf bir şekilde paylaşacağız. Biz aldığımız bu sorumluluğu inşallah layıkıyla yerine getireceğiz. Bartın halkına inşallah mahcup olmadan, Bartın'ın markasını, Bartın'ın değerini parlatacağız. Bugünkü toplantımızda inşallah arkadaşlarımızla bir görev dağılımı yapacağız. Sonrasında çalışmalarımızı planlayarak sıfırdan bismillah deyip başlayacağız ve bu işi başaracağız.” şeklinde konuştu.

Toplantıda daha sonra görev dağılımı yapıldı.

Bartınspor’un yeni yönetim yapılanması şöyle oluştu:

Başkan: Kenan Dursun

Başkan Yardımcıları: Mehmet Somaklı, Selçuk Yüce

AS Başkan: Hikmet Altay

Mali İşler Sorumlusu: Yüksel Tekin

Genel Sekreter: Ufuk Şahin

Genel Sekreter Yardımcısı: Ferdi Kabak

Sekreter: Orhan Tufan

Basın Sözcüsü: Murat Yıldırım

Futbol Şube Sorumlusu: Soner Yürekli

Genel Kaptan Yüksel Tekin

Altyapı Sorumlusu: Ufuk Şahin

Tesis Sorumlusu: Emre Önder

Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu: Soner Yürekli

Taraftar Sorumlusu: Yıldıray Güngörür, Emre Önder

Transfer Komitesi: Kenan Dursun, Mehmet Somaklı, Yılmaz Akdeniz, Murat Yıldırım, Hüseyin Demirci, Tuncay Maden