Deniz turizmi kurulu toplandı

Bartın'da deniz turizminin geliştirilmesi amacıyla 'Bartın Deniz Turizmi Kurulu' Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında yapıldı. Toplantıda Deniz Turizmi Yönetmeliği kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Deniz turizmi kurulu toplandı

“Bartın Deniz Turizmi Kurulu” toplantısı Bartın Valisi  Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Bartın’da deniz turizminin geliştirilmesi amacıyla Deniz Turizmi Yönetmeliği kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi. Öte Yandan gezinti teknelerinin deniz turizmi işletme belge başvuruları da görüşüldü.

Toplantıya Bartın Belediye Başkan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Özlem Koçak ve protokol üyeleri de katılım sağladı.

PTT’den Arslan’a 183. Yıl ziyareti

Aynı zamanda  Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bartın PTT Başmüdürü Özcan Pamuk ve kurum idarecileri Vali Arslan'ı makamında  ziyaret etti.Tüm PTT çalışanlarının kuruluş yıl dönümlerini kutlayan Vali Arslan, görevlerinde başarılar diledi.