DENEYAP 81 ilde eğitmen arıyor

Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, DENEYAP Teknoloji Atölyelerinin 81 il 139 Atölyede 6 ay süreyle eğitim verecek teknoloji alanında uzman, yenilikçi eğitmenler aradığını duyurdu.

DENEYAP 81 ilde eğitmen arıyor

Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, DENEYAP Teknoloji Atölyelerinin 81 il 139 Atölyede 6 ay süreyle eğitim verecek teknoloji alanında uzman, yenilikçi eğitmenler aradığını açıkladı. Geleceğin Teknoloji Yıldızlarını yetiştirmek için Milli Teknoloji Hamlesi yolunda emin adımlarla ilerlendiğini ifade eden Müdürlük şu bilgileri verdi:

“DENEYAP Teknoloji Atölyeleri 81 il 139 Atölyede 6 ay süreyle eğitim verecek teknoloji alanında uzman, yenilikçi eğitmenlerini arıyor! Teknoloji Geliştiren Bir Türkiye hedefiyle, Geleceğin Teknoloji Yıldızlarını yetiştirmek için Milli Teknoloji Hamlesi yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
 

DENEYAP Teknoloji Atölyeleri olarak, alanında uzman eğitmenlerimizle birlikte adım atmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. DENEYAP Türkiye Eğitmen Seçim Modelinde DENEYAP Eğitmeninin çalışma saatleri hafta içi 4 saat, hafta sonu ise cumartesi ve pazar günleri olmak üzere toplamda 16 ders saati olacaktır.

Detaylı Bilgi için:

https://www.deneyap.org/tr/duyurular/deneyap-teknoloji-atolyeleri-ulkemizin-gelecegini-insaa-edecek-egitmenler-ariyor/