Demir 'Bahçeli erken seçim isteyecek'

Partililerle bir araya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Bartın'a gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısında bulunacağını savundu. Genel Başkan Yardımcısı Demir, 'Çok kısa sürede Sayın Bahçeli çıkacak ve 'Bu ülke yönetilmiyor, ülkeyi erken seçime götürelim' diyecek. Sayın Cumhurbaşkanı seçim kaybedeceği için ve bunu da net olarak bildiği için 1 yıllık süreci iyi kullanacağını hepimiz biliyoruz. Biz yarın seçim varmış gibi önce kendi partimizi sonra Türkiye'de bildiğimiz ne varsa masaya yatırıyoruz' dedi.

Demir 'Bahçeli erken seçim isteyecek'

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı Doğan Demir Bartın’a çok yoğun bir program ile geldi. Bartın’da partililerle buluşan Demir, Gelecek Partisi İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve parti yönetimi ile birlikte Oda Başkanlarını ziyaret etmesinin yanı sıra esnaf ziyaretinde de bulundu.

Gelecek Partisi heyetinin Bartın’da ki ilk durağı Kırtepe Mahallesi Muhtarlığı oldu. Hemen ardından Berberler ve Kuaförler Odasının ziyaret edilmesinden sonra Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Madeni Eşyalar Odası ziyaret edildi. Sonrasında Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneğinin ziyaret edilmesinin ardından ise Bartın esnafına ziyaretlerde bulunuldu.

Ziyaretlerin sona ermesinin ardından Gelecek Partisi İl Binasında bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

“Her zaman sahanın içerisinde çalışıyoruz”

Saha çalışmalarını anlatan Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, şöyle konuştu:

Kurulduğu ilk günden beri düzenli olarak sahalarda olan, toplum tabanın alternatifi olmadığı düşünülen, diğer siyasi partilere karşı alternatif bir parti olarak görülen, iktidarın ve onunla birlikte hareket edenlerin sürekli olarak muhalefet olarak nitelendirmeye çalıştığı, vatan sevdalılarının, millet aşıklarının kurmuş olduğu Gelecek Partisi, kurulduğu ilk günden beri sahada, çalışmakta ve ülkenin kötü giden ekonomisinin daha da kötüye gitmemesi için çözüm önerileri sunmaktadır. Yetkilileri uyarmaktadır. Aynı zamanda yaptığı tespitleri de sürekli onlarla paylaşmaktadır.

“Ülkeyi ne hale getirdiklerini bütün milletimiz görmektedir”

Bu kin, nefret, hareket dilinin olması aynı zamanda “Mafyadan rüşvet alan siyasi partiler var” deyip şuan kulağının üstüne yatan ve İçişleri Bakanlığı yapan bakan, aile ve sosyal politikalardan anlamayıp aile ve sosyal politikalar bakanlığı yapıp bozamayacağı tek şey demir çelik olduğu için Kardemir’e atanan bakan, kendi bakanlığıyla ticaret yapıp bakanlığını dolandıran bakan, aynı zamanda akıbeti belli olmayan damat bakan, yine aynı zamanda dış güçler, terör deyip dinden bahsedenler, aynı zamanda Karadeniz’de, Libya’da, Doğu Akdeniz’de gaz var deyip akaryakıta, doğalgaza, elektriğe zam yapıp, gıda fiyatlarını arttıranlar ve bu fiyatlarla uzaya çıkmayı planlayanlar, uzayda enflasyon uydusu kurmaya çalışanlar ve kurdukları bu enflasyon uydusunu bir türlü aşağıya indiremeyen bir hükümet. Yine her grup toplantısında kin ve nefretle konuşan ve hakaret dilini sürekli dile getiren cücük ortak ve sürekli Kandil’e turistik gezi düzenleyen 28 Şubat’ın destekçisi Perinçek’leri ve ülkeyi ne hale getirdiklerini bütün milletimiz görmektedir.

“Umutların tükenmediğine inanıyoruz”

Tabi ki siyasette bizler kutuplaştırmadan, ötekileştirmeden uyumlu bir dil istiyoruz. Ama bu iktidar ve bu hükümet ülke siyasetinde olduğu sürece de Bu dilin yumuşamayacağını da görüyoruz. Ne kadar öneri sunan bir siyaset yapın, ne kadar çözüm önerisi sunun, ne kadar planlı, programlı bir siyaset yapsanız da bu dilin yumuşamayacağı gözükmektedir. Ancak hem siyaseti çok iyi analiz eden gençlerimize güveniyoruz, hem milletimize güveniyoruz. Umutların tükenmediğine inanıyoruz. Bu yüzden de her zaman sahanın içerisinde çalışıyoruz ve çalışmaktan da vazgeçmiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu da her gün 5-6 programa katılıyor. Bir günde 3 il ziyareti yapıyor. Sürekli olarak çalışıp halkımızın dertleriyle dertlenmeye çalışıyor.

“Mutlaka başaracağız ve mutlaka kazanacağız”

Genel Başkanımızın talimatlarıyla da Genel Başkan Yardımcılarımız 81 ilde teşkilatlarla beraber halkın arasına iniyor. Bugün de Genel Başkan Yardımcımız Sayın Doğan Demir Bartın’da bizlerle beraber sahaya inerek halkın nabzını tutmaya çalıştık. Bizler de kin ve nefret yok. Hakaret dili kesinlikle yok. Bizde millet sevdası var. Millete hizmet etmek var. Milletin menfaati var. Yani biz hizmet için buradayız. Mutlaka başaracağız ve mutlaka kazanacağız.”

Demir: “Mücadelemiz çocuklarımızın geleceği için”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ise basın açıklamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim isteyeceğini savundu ve şöyle konuştu: “Bartın’da parti kurduğumuz günden beri bu 4’üncü gelişim Bartın’a, daha önce hiç gelmemiştim parti kurulduktan sonra 2 buçuk yıl içerisinde 4’üncü gelişim. Partiyi kurduğumuz gün itibariyle hiç ara vermeden yorulmadan, kırılmadan, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi farklı bir yere koymadan, kimseye düşmanlı yapmadan mücadele ediyoruz. Kavgamız, mücadelemiz çocuklarımızın geleceği, partimizi iktidara taşıyarak Türkiye’yi ayrıştıran bu zihniyeti ortadan kaldırmak. Tek adam zihniyetini, tek adam yönetimini, Türkiye’yi kaosa sürükleyen süreci bitirmek. Bu nedenle hep beraber sahada çalışıyoruz. Yoğun tempoda zor koşullarda çalışıyoruz, bizim arkamızda derin güçler yok, bizim arkamızda para babaları yok, Gelecek Partisi kendi öz sermeyesiyle kurulmuş aidat ödeyerek partiyi ayakta tutmaya çalışıyor. Yeni kurulan birçok partinin birileri tarafından desteklendiği, sahiplenildiği söyleniyor ne kadar doğru bilemiyoruz.

“Amacımız ülkemizi yeniden kurgulamak”

Bizin en azından kendi imkanlarımızla hiç kimseye asla boyun eğmeden, Genel Başkanımızın da bu konuda talimatı var. Genel Başkanımız temiz kalan, kimseye boyun eğmeyen, çetrefilli işlere girmeyen bir Genel Başkanımız var. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı yapmış bir liderin, birçok Genel Başkan Yardımcılarımız, parti kurucularımız, Milletvekilliği yaptığı yani devleti yöneten kadroyla beraber dışarıdan bizimle birlikte takviye eden dünya çapında bir kadromuzun olduğunu ve bu karoyla içimizde birkaç tane Bakanlar Kurulu diyebileceğimiz bir yönetimin olduğunu bilmenizi isteriz. Gelecek Partisi yaklaşık 3 yıl önceden kurulmuştu, bizim Genel Başkanımızın bize bir çağrısı vardı. Bunu her gittiğimiz yerde söylüyoruz; “Herkes mahallelerini bıraksın gelsin bütünleşelim” demişti. Ben eski bir CHP’li diğer arkadaşlar başka partilerden, her siyasi partiden, her yapıdan, her görüşten insanları bir araya getirerek Türkiye’de özlediğimiz birlikte mücadele edebileceğimiz, aslında hiç birimizin bir farkının olmadığı tam tersi ortak paydamız olan ülkemizi yeniden kurgulamak.

“Bu kadar ötekileştirme niye?”

AK Parti’nin 20 yılda bu ülkede özellikle son 5-6 yıldır yaptığı tahribatını engellemek, Ak Parti’nin adam kayırmacılığından tut da yağmaya kadar, yaratılan sendroma kadar, sabah kimin gözaltına alınacağı kaygısını yaşatana kadar birçok insanın hiç alakası olmadığı halde bu kadar yolsuzluk, bu kadar zam, bu kadar zulüm varken niye kimse çıkıp sokağa eylem yapmıyor? Niye yapamıyor, çünkü vatandaşı sindirdiler, korkuttular. Eskiden biz 1 milyon insanı toplayıp Kadıköy Meydanında miting yapıyorduk. Ama şimdi 10 kişiyi bir araya getiremiyorsunuz. Bu hükümet sistemini eleştiren kim varsa ya teröristtir ya da vatan hainidir. Gittiğimiz her yerde anlattık, bizim ülkemiz dünyanın en güzel ülkesi. Bu kadar güzel bir ülkede, bu kadar güzel insanların yaşadığı, örf adetlerin yaşandığı, ananelerin bu kadar sağlam olduğu bir ülkede dini ve milli duyguların ne kadar önemli olduğu bir ülkede bu kadar ayrışma niye? Bu kadar ötekileştirme niye? Bu kadar insanların inançları ile dalga geçmek niye? Bu nedenle çalışıyoruz, bu nedenle parti kurduğumuz toplumsal uzlaşı için çok ciddi anlamda bir yol aldık. Geldiğimiz noktada şunu görüyoruz, bugün kurduğumuz 6’lı masada da Gelecek Partisinin her programında da örnek gösteriyorum ben. 6’lı masa Türkiye’nin çıkarları için bir araya geldi ama biz partiyi kurduğumuz gün Türkiye masasını kurmuştuk. Buradan tüm İl Başkanlarına sesleniyorum; AK Parti bugün tüm dengesini kaybetmiş Tayyip Beyin yanında ülke yönetecek adam yok. Biz bunların bu ülkeyi babalarının malı gibi görmesine inat, herkesi maraba görüp kendilerini devletin adamı görmelerine inat 6’lı masayı kurduk.

“Bahçeli erken seçim isteyecek”

Yakın tarihte alınacak bir seçim kararında, ya da zamanında yapılacak bir seçim kararından sonra göreceksiniz AK Parti’nin nasıl hüsrana uğradığını ve sonuç itibariyle ve o sabah bugün AK Partliyim diye gezen arkadaşların çoğunun AK Partili olmadığını. Bu ülkede zulüm var, bu zulmü hiç kimse bize yaşatmadı. Bu ülkede biz darbeler dönemini yaşadık, biz bu ülkede çok zor koşullarda ayakta tutmaya çalıştık, bu toplumun sağduyusuyla ama gelin görün ki geldiğimiz noktada siz her karşı çıktığınızda terörist oluyorsunuz. Çok kısa sürede Sayın Bahçeli çıkacak ve ‘Bu ülke yönetilmiyor, ülkeyi erken seçime götürelim’ diyecek. Sayın Cumhurbaşkanı seçim kaybedeceği için ve bunu da net olarak bildiği için 1 yıllık süreci iyi kullanacağını hepimiz biliyoruz. Biz yarın seçim varmış gibi önce kendi partimizi sonra Türkiye’de bildiğimiz ne varsa masaya yatırıyoruz. Biz bir siyasi partiden ziyade partiyi kurduğumuz gün itibariyle bir düşünce kulübü gibi çalışıyoruz. Ülkenin tüm sorunlarını masaya yatırıyoruz ve uzman kadromuzla günlerce çalışmalar yapıyoruz, çalıştaylar yapıyoruz. O çalıştaylar sonucunda kamuya basın ile bütün önerilerimizi sunuyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

Demir 'Bahçeli erken seçim isteyecek'
Demir 'Bahçeli erken seçim isteyecek'
Demir 'Bahçeli erken seçim isteyecek'
Demir 'Bahçeli erken seçim isteyecek'
Demir 'Bahçeli erken seçim isteyecek'
Demir 'Bahçeli erken seçim isteyecek'
Demir 'Bahçeli erken seçim isteyecek'